2016. augusztus 1., hétfő

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! - Kis kedvencek




Többször is nekikezdtem ennek a bejegyzésnek, nem igazán tudtam, mivel is kezdhetném egy ilyen hosszú szünet után. Sajnálom, hogy így eltűntem, egyik napról a másikra, de történt egy nagyon szomorú esemény az életemben, hirtelen elvesztettem édesapámat, ami után sokáig nem volt kedvem sem a bloggal, sem a blog témájával foglalkozni. 
Egy ilyen esemény után az ember átértékeli az addigi életét, elgondolkodik, hogy mi az, amit máshogy kellene csinálnia. Sokat gondolkodtam a blog jövőjéről is, de nem tudtam elhatározásra jutni: a téma továbbra is érdekel, így semmiképp nem szeretnék felhagyni vele, de más dolgokra is időt kell szánnom. 
Sajnos több témát is ki kellett hagynom az LFP-ből, ám a legutóbbi témát több okból sem szerettem volna kihagyni: én választottam, így igazán közel áll a szívemhez. Aki ismer, talán nem is lepődik túlságosan, hogy az általam választott téma a kis kedvencek, melynek keretében cicás manikűrt készítettem. 









Aki régóta olvas, tudja, hogy két cicánk is van: Jäger és Brandy, az Instagramon gyakran láthattok róluk képeket. Jäger a nagyobb és idősebb macsek, egy fehér-vörös kandúr, akinek puha pocakját párnának is lehet használni, őt magát pedig súlyzóként :)  Brandy pedig a fiatalabb és jóval kisebb teknőctarka lány cicánk, aki egy nagyon félénk cicó, inkább csak velünk érzi jól magát, velünk viszont beszélgetni is nagyon szeret :)






Mivel rajzolni továbbra sem tudok, ismét a nyomdázáshoz folyamodtam: három körmömre sok-sok barna cicát nyomdáztam, a két középsőre pedig tappancsokat és fekete macskákat nyomdáztam.














A használt lakkok és lemezek:

Saját keverésű barna pelyhes lakk
Mundo de Unas nyomdalakk Chocolate
Lora Quick Dry Nail Polish: Fekete
China Glaze körömlakk Fairy Dust

BP-59
BM-424


No és ha már emlegettem őket, két kölyökkori kép a cicáinkról:







Nézzétek meg a többiek alkotásait is!





5 megjegyzés:

 1. De szörnyű, sajnálom. Teljesen érthető, hogy ilyenkor a hobbi nem fontos.
  A mani és a cicák aranyosak.

  VálaszTörlés
 2. Őszinte részvétem! :(
  A cicák nagyon aranyoskák és a manikűr is.

  VálaszTörlés
 3. Őszinte részvétem.Teljesen megérelek,én 5 éve amikor Apu elhunyt,hírtelen nem tudtam mi legyen a blog sorsa.Időt kell hagyni a gyásznak,hogy az érzelmek üllepedjenek,s ésszel felmérni a dolgokat,akkor majd meglátod lesz-e kedved folytatni az egészet!
  Tetszik a manikűröd,de azt hiszem az ilyen súlyú veszeteség mellett ez egy picit mellékes. :(

  VálaszTörlés
 4. Mélyen együtt érzek édesapád halála miatt.
  A manikűröd mély érzelmekről tanúskodik, nagyon jó dolga lehet nálatok a két rosszcsontnak :)

  VálaszTörlés
 5. Oh... most olvastam... őszinte részvétem. Néha muszáj megállnunk, hogy erőt gyűjtsünk a továbblépéshez, olykor a csend a legjobb zene...

  VálaszTörlés