2016. március 28., hétfő

Kívánságlista 2016Kívánni, kívánságlistát írni mindig jó dolog, ráadásul régen is volt már a blogon, így összegyűjtöttem néhány olyan terméket, amelyekről az utóbbi időben olvastam és idén szeretném megvásárolni, kipróbálni:
Cosrx Galactomyces Alcohol-Free Toner
Jelenleg egy másik Cosrx tonikot használok, amit szeretek ugyan, de szívesen kipróbálnám ezt a helyreállító, bőrmegújító, hidratáló hatású tonikot is. A márka fermentátumot tartalmazó esszenciáját már régóta használom, így amikor olvastam arról, hogy kapható ilyen tartalmú tonik is, egyértelmű volt, hogy ő lesz a következő, amit szeretnék kipróbálni. A kutatások alapján ugyanis ezek a fermentátumok szuper hatással vannak a száraz bőrre és én is érzem, hogy a galactomyces ferment filtrate összetevő hatékonyan védi a bőröm a kiszáradástól (ennek hála nem kell már olyan nehéz hidratálókrémet használnom, mint korábban).
Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
96% csiganyál tartalmú hidratáló krém mely egész nap védi a bőrt a kiszáradástól. Ebből mintát már próbáltam és nagyon tetszett, mert érezhetően jót tett a bőrömmel: az alapja csiganyálkivonat, de a benne lévő betain is érezhetően jól hidratálta a bőröm.
Mostanra kitaláltam, hogy az esti rutinba be tudnám illeszteni, így nemsokára szeretném megrendelni.
Paese Triple Hyaluronic Acid Serum
A hyaluronsav három fajtáját tartalmazza, melyek kiegészítik egymás hatását. Jelenleg is használok egy hyaluronsavas szérumot, de az nem igazán vált kedvenccé: ha nem olajozok fölé, akkor nagyon húzódik alatta a bőröm. Nem tudom, hogy ez a hatás az összes hyaluronsavas szérum velejárója-e vagy sem, de úgy döntöttem, teszek egy próbát a Paese termékével is, hiszen a micellás vizüket nagyon szeretem.
Uriage Toléderm Krém
Gigi ajánlotta figyelmembe ezt a krémet még akkor, amikor vacilláltam, hogy milyen krémet is használjak a kivont („megújított”) Balea krém helyett. Most ugyan van egy krém, ami beválni látszik, de szívesen kipróbálnám ezt is, hogy mit szólna hozzá a bőröm. Ez a krém is szuper érzékeny bőrre, nincs benne semmi ártalmas összetevő. Bízom benne, hogy lesz kupon az Uriage termékekre is tavasszal és akkor kipróbálom.
Benton Snail Bee High Content Steam Cream
A krém alapja a csiganyálkivonat, valamint tartalmaz háziméhekből kinyert méhmérget is – fincsi, ugye? :) Bár korábban szkeptikus voltam ezekkel az összetevőkkel, de tudjátok, hogy van ez, egy idő után bátrabb az ember és minden „furcsaságot” kipróbálna.
A lotion változatot korábban próbáltam, nekem az sajnos kevés volt, de ez egy gőz eljárással készült változat, aminek állítólag rendkívül krémes textúrája van, így szeretnék ezzel is tenni egy próbát. Arra számítok, hogy a nyári melegben túl sok lesz a bőrömnek a jelenleg használt éjszakai krémem, így erre az időszakra beújítanék egy könnyebb, de jól hidratáló krémet.

NeoStrata Bionic Lotion
Már régóta mondogatom, hogy szeretnék PHA hámlasztót is használni a bőrömre, próbáltam belőlük mintákat is, ám a NeoStrata termékek ára eddig elriasztott a vásárlástól. Gigi azonban felhívta a figyelmem arra, hogy a Bionic lotion ugyan testre készült, ám a szép összetevőinek köszönhetően arcra is használható és a többi arcápolóhoz képest jó áron kapható.
Így eldöntöttem, hogy amint elfogy a BHA hámlasztóm, beruházok egy ilyen termékre (addig azért nem szívesen, mert nem szeretném halmozni az arcápolókat – így is van itthon nem kevés). Mintát már szereztem ismét ebből a termékből, izgulok, hogy kapható legyen, amikor aktuális lenne a vásárlás.No és néhány sminktermék:
Sleek: A new day paletta
Nem szeretném halmozni a palettákat, sőt, inkább csökkenteni szeretném a számukat, ám ennek az új Sleek palettának nem igazán tudok ellenállni. Néha-néha egy-egy kékes-rózsaszínes smink előfordul, de a napjaim 80%-ában a natúr barnás sminkre szavazok, így egy ilyen paletta nálam mindig jól jön. Ráadásul nagyon szeretem a Sleek palettákat, így erre a nappali sminkekhez készült palettákra mindenképp benevezek.
Milani Rose Powder Blush
Pirosítóm is akad néhány, de ez a Milani darab már hónapokkal korábban "elrabolta a szívem". Csodaszép, és mivel még egy darabom sincs a márkától, talán jó bemutatkozó termék is lehetne... Bár lehet, hogy sokáig nem lenne szívem belenyúlni ebbe a szép felszínű pirosítóba :)Picture Polish Bridget
Erősen dolgozom azon, hogy csökkentsem a felhalmozott körömlakkjaim számát és az újabbak vásárlása helyett inkább a régieket használjam el. Ez a szín azonban már legalább egy éve (ha nem több) szerepel a kívánságlistámon: amikor épp rendeltem volna belőle, akkor sosem volt készleten. Idén viszont már egészen biztosan beszerzem majd :)Mi szerepel a Ti kívánságlistátokon? 

1 megjegyzés:

  1. A PHA hámlasztót én is szívesen kipróbálnám, főleg, hogy AHA-t nem használhatok, a BHA pedig annyira nem jött be...Mióta hallottam a méhmérges krémről, azon gondolkodom, hogy ha én az allergiámmal az arcomra kenném, mi történne velem...:) A Paese hialuronsavas szérumát én nagyon szeretem, most, hogy jobb állapotban van a bőröm nem is kell nagyon hidratálnom utána az arcbőröm, de amúgy kell fölé a hidratáló krém.

    VálaszTörlés