2016. március 28., hétfő

Húsvéti manikűrökIdén a húsvéti manikűrjeim korallos színben pompáztak: nálam ez az a szín, ami a tavaszt jelképezi, mivel friss, vidám és van benne némi piros és egy pici rózsaszín is - a két kedvenc körömszínem. 
Mielőtt búcsút intünk a húsvétnak, gyorsan megmutatom még Nektek őket:Sőt, nemcsak a színvilág a közös mindkét manikűrben, de a márka is: mostanában előkerültek az elhanyagolt Moyra körömlakkok és ismét nagy a szerelem! Erre a márkára mindig egy egyszerű olcsó, semmi különös márkaként tekintettem, pedig a kedvező ár mellett nagyon szép színekkel is találkozhatunk náluk. 
Nincs túl sok húsvéti témájú lemezem, gyakorlatilag csak Bundle Monster (mivel a BPS volt olyan jófej és múlt héten postázta el a 1,5 hónapja rendeltem tojásos mintájú lemezt ... grrr...), így nem volt lehetőségem túl sokat variálni. 
A manikűr alapja a Moyra Stardust kollekció Morning glow árnyalata (Nr 365) ami egy rózsaszín lakk apró pirosas csillámokkal (nagy kedvencem ez a szín!). Erre ezúttal csak fehérrel nyomdáztam, a Moyra fehér nyomdázólakkjával. A minta a Bundle Monster Holiday kollekció BM-H10 számú lemezéről származik. 

Az első manikűr a hét elején készült, mondhatni minden rendben volt... Majd húsvét előtt bekövetkezett a "köröm-armageddon": egyik körmöm letörött, egy másikba pedig belevágtam borotvával ... Úgyhogy viszlát hosszú, üdv rövid csutka körmök...
No de az élet nem áll meg, az ünnep is eljött, most erre a picike "vászonra" kellett alkotni, ez lett belőle:

Az alap ezúttal a Moyra Gel Look Nr 902 Adele körömlakk, mely valójában nem igazán különbözik az előző alapszíntől: a pirosas csillámok sokkal-sokkal apróbbak, a körmön nem is igazán látszanak. Ezért nem éreztem túlzásnak felkenni a China Glaze Fairy Dust holo fedőlakkját, amelyet az elmúlt időszakban hanyagoltam, de az elmúlt hetekben szinte folyamatosan használok...

Ezúttal duplanyomdázás készült: először a Moyra feketéjével a Bundle Monster Holiday BM-H09-es teljes körmös mintáját vittem fel, majd a BM-302 lemez két nyuszis mintáját alkalmaztam (szintén Moyra nyomdázófestékkel, fehérrel). 


A fedőlakk mindkét esetben az Essence Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakkja, amit személy szerint nagyon szeretek! Az elmúlt hetekben használgattam a Moyra nyomdázáshoz kifejlesztett fedőlakkját: de az sajnos nem gyorsszárító. A nyomdázást ugyan nem keni el, de mivel én általában késő este (lefekvés előtt) lakkozok és nyomdázok, ha nem használok gyorsszárító körömlakkot, akkor bizony reggel párnalenyomatos körmökkel ébredek. Milyen volt a körmötök húsvétkor?

4 megjegyzés:

 1. Szupercuki mindkét manid, az úgynevezett csutkák is gyönyörűek! :)
  A fotók többsége pedig szebb, mint eddig bármikor! Csak ámulok, ezekkel az új pózokkal, közelebbről még szebbnek látom a az összképet!

  VálaszTörlés
 2. De jó, főleg az első!! A Moyra szép meg olcsó, de a felétől besűrűsödik, kár bele a hígító. Mondjuk ezt nem egy drága lakknál is tapasztaltam, szóval nem tragédia egy 400 Ft-os lakknál. Nekem Moyra nyomdázott nyuszis manim volt a Celebration lemezről, szépen működik a fehér Essence nyomdalakkal.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépséges lett mind a kettő manikűr! :)

  VálaszTörlés