2016. január 5., kedd

Manikűrvadász - Szülinapi fordulóBoldog szülinapot a Manikűrvadásznak! :)
Ma ünnepli a harmadikat már ez a számomra oly kedves játék, melyet IsaBella indított el anno. A játék lényegét szerintem már mindenki ismeri, aki olvasott valaha magyar körmös blogot :) A kisorsolt párunktól választunk egy tetszőleges manikűrt, melyet elkészítjük a saját körmeinkre is, majd megmutatjuk az Olvasóinknak. 
A szülinapi forduló annyival különlegesebb a szokásosnál, hogy nem egymástól vadászunk, hanem külföldi körmös bloggerektől, alkotóktól.

A szokásos fordulók során is gyakran találok új, eddig ismeretlen alkotót, de a szülinapi fordulók során ez még gyakoribb. Most is ez történt, Miri alkotásait eddig még nem ismertem, de amikor rákattintottam a nekem sorsolt linkre, azonnal fel is iratkoztam hozzá :)
Nagyon szépek a körmei és sok szép nyomdázott manikűrt készít, egy nem csoda, hogy nehezen választottam, melyiket is alkossam újra. Több manikűr is tetszett, valószínűleg inspirálódok nála még máskor is, most azonban egy téli témájú manikűrt hoztam, mégpedig ezt

Az én változatom pedig ilyen lett:

Alapnak az Avon Gel Finish lakkját kentem fel Mudslide árnyalatban, majd erre nyomdáztam. A minta elhelyezkedésén látszik, hogy bajban vagyok a minták egyenes felhelyezésével (pedig némelyik körmömön már a második variációt láthatjátok). Küzdök én, de mivel igen ívesek a körmeim (én pedig igen ügyetlenke vagyok), így sikerült. Nagyon sokat várok az átlátszó nyomdázóktól, remélem, megoldódik majd ez a problémám! 
Nyomdázáshoz a Born Pretty Store BPL-032-es lemezét és az MdU White nyomdalakkját használtam, szuper párosítás!Nézzetek be a többiekhez is!16 megjegyzés:

 1. Szép, hangulatos manikűr lett! Nekem nagyon tetszik, talán még természetesebb is így, mintha mértani pontosságú lenne. Elvégre a kötött pulcsit vagy sálat, amire asszociálok róla, szintén nem kifeszítve hordjuk, így az anyag játéka, puhasága is érződik benne. :))

  VálaszTörlés
 2. Szerintem sem zavaró, hogy picit hullámos a minta, mert így játékosabb, kedvesebb.
  Nagyon tetszik, szép lett! :)

  VálaszTörlés
 3. Pancsi annyira szeretem a manikűrjeidet. Igazán szép munka, nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szeretem a pulcsimintás körmöket, tetszik, hogy sötétebb alapot választottál, jobban "kijön" a minta :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép lett, imádom ezeket a típusú manikat!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett, én is kedvelem ezeket a mintákat! (-:

  VálaszTörlés
 7. Nekem nagyon tetszik, s szerintem nem zavaró, hogy nem teljesen egyenes. Ennek ellenére megértem amit írsz, én is hasonlóan bajban vagyok az ilyen mintákkal, én is be fogok szerezni átlátszó nyomdázót. :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép lett, tetszik a minta. :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon tetszik, igazi melegséget sugárzó, ugyanakkor téli mani lett a Tied :-)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon jól néz ki, szeretem az ilyen pulcsi mintás manikűröket :)

  VálaszTörlés
 11. Pulcsiminta! Nagyon szeretem ezt a mintát, mindkét mani tetszik! Én a köröm végéhez szoktam viszonyítani, akkor egyenesebb lesz a minta. Mondjuk mandula és kerek körömnél ez annyira nem könnyű. Hát én megvettem a Moyra átlátszó nyomdázóját, eléggé kemény, úgyhogy szerintem arra jó lesz, hogy minden színű lakk látszik rajta, de benézni és nyomni a mintát, hááát, lehet, csak én vagyok béna, de ha nem full taknyos a nyomdapárna, akkor ez elég nehéz. Ezt mindenképpen görgetni kell, kb. annyira kemény, mint a piros MoYou.

  VálaszTörlés