2016. január 25., hétfő

Manikűrök múlt hétről

Nem akarom kizárólag manikűrökkel elárasztani a blogot, viszont szívesen megmutatom azokat, amelyeket igazán szívesen viseltem. Így egy csokorba gyűjtöttem néhány alkotást múlt hétről, hogy egy bejegyzésben mutassam meg Nektek. 
Lássuk, miket viseltem az elmúlt héten:Főleg télen nagyon szeretem az állatmintás szereléseket, főleg a leopárdmintát részesítem előnyben. Ilyenkor bizony a ruházatom mellett a körmeim is hasonló mintába borulnak. 
A hét során előkerültek azok a körömlakkok, amelyeket már régen használtam annak ellenére, hogy régebben nagyon szerettem őket. 

A hétkezdő manikűrömhöz két Moyra lakkot használtam alapként: a 81-es számú színre szivaccsal pettyeztem fel keveset a Suede 501-es színű lakkból. A nyomdázáshoz az Infinity Nails 60-as számú lemezét és egy fekete Lora lakkot használtam. 
Hetente egyszer egészen biztosan előkerülnek a rózsaszín körömlakkok is :)
Ebben a manikűrben két régi kedvencet is használtam: a Banditától kapott Essie Penny talk hasonmást, amelyet ő maga kevert ki, illetve a Moyra arany csillámos rózsaszín körömlakkját. Majd szintén a fekete Lora lakk került elő, a virágos mintát pedig a BornPrettyStore BP-L029-es számú lemezéről választottam.

Szeretem a manikűröket az aktuális ruházatomhoz passzítani, ezúttal az Oriflame-től rendelt új csősálamhoz készítettem ezt a manikűrt (csupán megfordítottam a színeket, hogy ne legyen túl sötét a manikűr). 

A hét végén pedig egy sötétebb lakk került elő, mégpedig a Crystal Nails 405-ös számú körömlakkja. E lakk különlegességét a benne található piros pelyhek adják, szerintem nagyon szép. 
A díszítéshez ezúttal arany színt választottam, mégpedig a Barry M Foil effects lakk személyében, amelyet a gyűrűsujjamra alapként is felkentem. A sötét nyomdázószínem a Konad burgundi színű körömlakkja volt, a minta a BornPrettyStore BP-L014-es számú lemezéről származik. 
Szeretem elővenni a régen használt kedvenceket, ilyenkor rájövök, hogy valójában nagyon sok szép lakkom van, nem kell folyamatosan vásárolni.


Melyik tetszik a fentiek közül a legjobban?

14 megjegyzés:

 1. Mindhárom manikűröd csodálatosan szép, de a szívemet ebben a pillanatban a piros pelyhes Crystal Nails lakkal készült mani dobogtatta meg leginkább! :)
  Érdekes, hogy ma pont szemeztem ezzel az árnyalattal a körömkatalógus oldalán, "hatása, mint a vízen megcsillanó napfény"-valami ilyen kísérőszöveggel jellemezte a cég. Nos, a szín ugyan nem kék, de a finist látva tényleg ez a benyomásom! :)
  Köszönöm az említést a lakk-keverékkel kapcsolatban, öröm látni, olvasni, hogy szereted! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha már hasonlatok, nekem inkább a jégbe fagyott légbuborékokat juttatják eszembe a pelyhek - bár a szín tényleg nem stimmel :)

   Törlés
 2. Gyönyörű mindhárom, de nem tudok szó nélkül elmenni a körömformád mellett sem: tökéletesre vannak alakítva. <3
  Az utolsó manikűr a kedvencem, csodás!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :)
   Most én is elégedett vagyok ezzel a körömformával, jól tudom díszíteni :)

   Törlés
 3. Jaj, egyszer csinálhatnál egy bejegyzést step by step a körömnyomdáról (milyen nyomdád van pl.) és milyen előkészületekkel állsz neki. Annyira gyönyörű-csodálatos körmöet csinálsz.. Nekem hol sikerül, hol nem. Mint a mesében. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gyakorlás a titka, az elején nekem sem ment (és még most is vannak rosszabb napok.. :)
   Bár egy frissítés nyilván nem ártana, de régebben írtam a körömnyomdáról, érdemes megnézni azokat a bejegyzéseket. Kikerestem őket:
   http://pancsipipereasztala.blogspot.hu/2014/09/tippek-koromnyomdazashoz-avagy-hogy.html
   http://pancsipipereasztala.blogspot.hu/2014/09/tippek-koromnyomdazashoz-avagy-hogy_22.html
   http://pancsipipereasztala.blogspot.hu/2014/10/tippek-koromnyomdazashoz-avagy-hogy.html

   Törlés
  2. Köszönöm szépen, meg is lesem. :)

   Törlés
 4. Elképesztően gyönyörűek! Az utolsó a nagykedvenc. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 5. De jók lettek! A rózsaszín most különösen tetszik, talán mert mostanában csak a kék, fehér és lila lakkokat vettem elő, pedig szeretem a rózsaszínt is. De igazad van, a sok lakkot, amiket megvettem én is, mindet szeretem, de ha újakat veszek, akkor sosem használom ki őket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :)
   Ezért csinálom most én is azt, hogy minden manikűrömbe belecsempészek olyan lakkot is, amit már régen használtam, így használom többet a régieket is, nemcsak az újakat.

   Törlés
 6. Nagyon jók. Máskor is lehetne ilyen posztod. Sok ötletet kapok és új lakkokat ismerek meg belőle kezdőként :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszenek! :)
   Tervezem, hogy a héten jól sikerült manikűröket bemutatom így egy-egy bejegyzésben, így várhatóak még ilyen posztok :)

   Törlés
 7. Ismét csodásakat alkottál! Nekem az utolsó kettő a kedvencem. Színei miatt talán a narancsos egy picit közelebb áll hozzám, a minta miatt viszont abszolút favorit az utolsó is.

  VálaszTörlés