2016. január 16., szombat

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! - A 2016-os év Pantone színeiIsaBella újraélesztette a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! sorozatot, melynek keretében kéthetente jelentkezünk egy előre megadott témában készített manikűrrel. Az előzőekben ugyan még nem vettem részt ebben a mókában, ezúttal azonban már én is csatlakozhattam :)
Az első rész témája pedig az év Pantone színei lettek, melyet IsaBella választott.Kis késéssel sikerült csupán elkészítenem a manikűrt, a mentségem ezúttal a munka: aki pénzügyi területen dolgozik, tudja, hogy a hó eleje (cégtől függően) igen zsúfolt szokott lenni, az év elejére pedig mindez hatványozottan igaz. Csütörtökön én még gőzerővel osztottam, szoroztam, matekoltam a pénzügyi eredmény felett, csak most hétvégén sikerült új manikűrt alkotnom. 
Az idei év színei a rózsakvarc (babrózsaszín) és a derűs kék (babakék) lettek, melyet múlt decemberben hirdetett ki a cég. 
Nos így a tél közepén még cseppet sem érzem magamhoz közel ezt a két színt, de tavasszal minden bizonnyal szívesen viselem majd őket. 
Meglepő módon nem találtam krémes finisű babarózsaszínt a körömlakkjaim között, és mivel nem akartam holo lakkot használni, egy régebbi Avon lakkra esett a választásom, mégpedig az Inspired Iris színre. Kék színként a Lovely St Tropez Nr 02 számú lakkját használtam. E kettő és a BornPrettyStore BP-L003-as lemezével stamping decal-t készítettem a középső- és a gyűrűsujjam körmeire (sajna ez utóbbin picit elmaszatolódott a minta). A minta alá pedig a Lovely matt fehér lakkját kentem (fedőlakk a szokásos kedvenc, az Essence BTGN magas fényű fedőlakkja). Hogy tetszik? A többiek alkotását láttátok már?7 megjegyzés:

 1. De jól néz ki! Nagyon teszik az összhatás, szuper a minta is!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól néz ki ez a minta, nekem is megvan ez a lemez, de még sosem gondolkoztam hasonló kitöltésen. :) Jó az ötlet. :)

  VálaszTörlés
 3. De jó lett a mani! nekem nagyon tetszik! :D

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett, ilyen formában még tetszenek is a színei :)

  VálaszTörlés