2015. december 1., kedd

December színei körmös kihívás - EzüstBella ismét útjára indította a tavaly is népszerű december színei körmös kihívását. Mivel tavaly is részt vettem a "buliban" és talán ebben a hónapban már több időm lesz a blogra, nem szerettem volna kihagyni idén sem ezt a kihívást. 
Az első színünk idén is az ezüst. Először ezüst alapra terveztem nyomdázni, ám végül elvetettem az ötletet. Egyrészt mert tavaly is ilyesmit alkottam, másrészt pedig nem akartam ismét havazós manikűrt, mivel néhány napja már készítettem hasonlót. Így végül inkább fehér alapra nyomdáztam ezüst színnel:

Számomra ez a tyúklábminta tipikus téli minta, ezért választottam őt a Moyra Fabric Texture lemezéről (az első Moyra lemezemről). 
Alapszínnek a Banditától kapott Lakodalom nevű törtfehér csodacsillámos körömlakkot választottam, erre nyomdáztam a kedvenc ezüst nyomdázólakkommal, a Moyra Metal Effect No 304 lakkjával (amit ma már nem lehet kapni, mert a Metal Effect lakkok e név alatt megszűnnek és bekerülnek a Stamping Polish nyomdázólakkok közé - remélem a minőségük megmarad!). 


A Moyra nyomdalemez minősége egyébként szuper! Őszintén szólva sokáig tartózkodtam tőlük, mivel a minták igen nagyok az én körmeimre, de végül győzött a kíváncsiságom és megvásároltam a Fabric Texture lemezt, mivel az ezen lévő minták nagy része tökéletesen mutat a kisebb, természetesebb körmökön is (a Moyra azért készített ilyen nagy mintákat, hogy a hosszabb műkörmöket is befedjék a minták). 

Sajnos a képek minőségén látszik, hogy újra hozzá kell szoknom a természetes fény hiányához és be kellene szereznem egy megfelelő lámpát, hogy jobb képek készüljenek. Ettől függetlenül a manikűrömmel meg voltam elégedve, biztosan elkészítem majd fekete-fehér változatban is!


Nézzétek meg a többiek alkotásait is!

8 megjegyzés:

 1. Szeretem ezt a pulcsimintát, jó lett a mani.

  VálaszTörlés
 2. Nekem is nagyon tetszik ez a manikűr ebben a színkombinációban. :)

  VálaszTörlés
 3. Kabátminta :) Nagyon jó lett, sőt a tavalyi is nagyon szép. Na, ezt nem tudtam, hogy nem lesz több Metal Effect lakk, de legalább nyomdázólakkokat és fedőlakkot árulnak, utóbbinak különösen örülök, mert jó áron van.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Maga a Metal Effect család szűnik meg, bekerülnek a nyomdázólakkok közé (az arany, az ezüst, a metál rózsaszín és a metál lila). A bronzos metál szín viszont úgy tűnik, megszűnik, mert azt nem látom a nyomdalakkok kínálatában.
   A fedőlakkjuk (a Gel look változat) nekem nem igazán jött be, én maradok az Essence BTGN-nél, de ez persze egyéni ízlés kérdése :)

   Törlés
  2. A honlapon a nyomdalakkoknál van külön nyomdázáshoz való fedőlakk. Nekem bejött a Gel look meg a SV is, biztos a lakkozási technikánk eltérő, mert a BTGN-t utáltam, összerántotta a lakkot. Pedig sokan szeretik.

   Törlés