2015. október 28., szerda

Színes őszi levelekNehéz belefogni 3 hetes szünet után az írásba: indokoljam, hogy miért nem írtam (hmm, miért is?), vagy csak tegyek, úgy mintha mi sem történt volna? Nos, sokat magyarázkodni nem akarok: mindenki életében előfordul, hogy előtérbe kerülnek a mindennapos problémák-feladatok és háttérbe a virtuális élete. Sajnáltam, hogy nincs időm vagy épp kedvem esténként írni, majd elgondolkodtam, hogy ez vajon már így lesz mindig?? Aztán elkezdett hiányozni ez a kis hobbim és tervezgettem, hogy miről is szeretnék írni...
Mivel is térhetnék vissza, mint egy szép manikűrrel? Hisz a körömnyomdázott manikűröket az elmúlt hetekben is ontottam magamból. Olyannyira, hogy holnap egy kis körömnyomda-oktatást is tartok majd a kollégáknak :)
Ezt a manikűrt múlt héten készítettem és nagyon szerettem viselni!
Az ötlet nem saját, rémlett, hogy láttam egy hasonlót Áginál illetve az inspirációs mappámban is volt elmentve egy másik, hasonló alkotás. Ilyenkor ősszel előkerülnek a leveles manikűrök nálam is, ami látható az előző bejegyzésemben is. 


A hüvelyk-, mutató- és kisujjamra a Rimmel Fierce cherry nevű csodaszép piros csillámos bordó lakkja került, a mintát pedig a középső- és gyűrűsujjamra festettem. A natúr alapra száraz ecsetes technikával kétféle barna színt maszatoltam, majd jöhettek a szintén bordó levelek.Nagyon szerettem ezt a manikűrt, biztosan el fogom még készíteni novemberben is!

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű manikűr. Egyszer tuti én is megtanulok nyomdázni :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezeket a színeket! Kollégáknak nyomdaoktatás? :) Én még nem láttam nyomdázott körmöket meg semmilyen nail artot a környezetemben, itt már a körömlakk is kuriózum, géles köröm van vagy natúr.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép. :) Örülök, hogy visszatértél. :)

    VálaszTörlés