2015. október 3., szombat

Hulló arany falevelek manikűrAkármennyire is vágyódtam az ősz után augusztus végén, a szeptember számomra arról szólt, hogy sóhajtoztam a hűvösebb idő miatt miközben vágyakoztam az ősz színei után. A körmeimre azonban hó végéig nem igazán kerültek őszi manikűrök, csak mostanában szállt meg igazán az ihlet. 
Most az első igazán őszi manikűröm mutatnám meg Nektek, ami nemcsak a színeiben de mintájában is ezt az évszakot idézi:Instagramon láttam egy hasonló manikűrt és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem, a meglévő lakkjaimból készítek egy olyasmit én is. Nagyon tetszik a PP Autumn lakkja és bár az ára miatti ellenállásom már töredezik, tudom, hogy nem használnám olyan gyakran azt a színt, hogy meg kellene vásárolnom. Viszont nyáron megvásároltam az Avon Glow Flaming orange nevű lakkját, aminek (a képek alapján) hasonló az alapszíne, ám "csupán" arany csillámokat tartalmaz - nos, nekem megteszi :)
Maga a lakk egyébként nem fed túl jól, így az egyszerűség kedvéért kentem alá egy jobban fedő krémes narancs lakkot, így nem kellett túl sok réteg száradására várnom. 
Az alappal elégedett voltam, jöhetett a kedvenc díszítőeszközöm, a körömnyomda :)  Az őszi levelek ezúttal arany színűek lettek, szerintem ez nagyon jól illik az alapszínhez. A díszítéshez a Born Pretty Store BP-L024 számú lemezét használtam (bal alsó minta). Hiába van több leveles és virágos motívumokkal teli nyomdalemezem, ezeknek sosem tudok ellenállni. A lemez egyébként szuper, szerintem nagyon jók ezek a minták és remekül lehet velük nyomdázni. A teljes árukat azonban kissé sokallom (5,99$), én általában az akciók során rendelek tőlük (nemrégiben volt egy féláras akció, ezt a lemezt akkor rendeltem). Ha teljes áron rendeltek lemezt, használhatjátok a 10%-os kuponkedvezményem (XEL91). 
A használt lakkok:
Avon Speed Dry+ körömlakk Art orange
Avon Glow Nailwear Pro+ körömlakk Flaming orange
Moyra Metal Effect körömlakk No 305 (arany nyomdázólakk)


Szeretitek a narancs színt a körmeiteken?

10 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett ez a manikűr.Igazi őszi hangulat!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép. Mindkét szín tetszik, jól mutatnak együtt :)

  VálaszTörlés
 3. Nálam is tarol idén ősszel a narancs és főleg a falevelek, nagyon tetszik ez a mani!!

  VálaszTörlés
 4. Imádom, teljesen odavagyok a faleveles manikűrökért *.*

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó kis mani született!

  VálaszTörlés
 6. Annyira jó ez a minta, és mennyire jól mutat arannyal ezen a narancsos alapon! :)

  VálaszTörlés
 7. Csodaszép ez a manikűr, azt hiszem, kinevezhetnénk a Tökéletes Őszi Maninak :-)

  VálaszTörlés