2015. október 31., szombat

Halloween manikűrSzinte az utolsó pillanatban ugyan, de szeretném megmutatni Nektek az idei Halloween manikűröm. Az ünnepeljük vagy sem a Halloween kérdéskörbe nem igazán szeretnék belemenni, mi nem kifejezetten ünnepeljük, de cseppet sem vagyok ellenére (hisz ez nem egy amerikai ünnep és nem is a Mindenszenteket "helyettesíti"). 
A napokban rendeltem új körömlakkokat a Naillandtől és biztos voltam benne, hogy azonnal fel is kell használnom valamelyiküket a hó végi manikűrben. 
Az ILNP Black Orchid lakkja csodaszép éjszakai égboltnak! Ez az első ILNP lakkom és nagyon-nagyon tetszik: sokat nézegettem a körmeim a napsütésben :)
Két körmömre a Colour Alike egy pasztell lila holo lakkja került, majd feketével nyomdáztam rájuk sírból kinyúló kezeket és fejlécet.Ti készítettetek Halloween manikűrt idén?

5 megjegyzés:

 1. Ez de jó lett! Gyönyörűek az alaplakkok is. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett a manikűr!! Imádom :)

  VálaszTörlés
 3. Pancsi, tudom, ne legyek már ünneprontó, de mikor lesz már végre bőrápolásos bejegyzés??? :D Amúgy ez a sötétbordó lakk nagyon dög, magamon is el tudnám képzelni. :P

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű ez a lakk, de most muszáj visszafognom magam a vásárlásban. Nekem tetszenek a Halloweenes manik, ez is jópofa, de nálam ennyi az ünnep :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép lett, és ez a körömforma naggggyon jól áll Neked :-)

  VálaszTörlés