2015. szeptember 30., szerda

Szégyenpadon szeptemberbenAugusztusban indítottam útjára ezt a típusú bejegyzést, melyben olyan terméket mutatok be, amit nagyon nem szerettem az elmúlt időszakban. Ezek azok a termékek, amelyek az elfogyottas bejegyzésekben valószínűleg nem fognak szerepelni, a kedvencesekben pedig nyilván nem, azonban hogy lássátok, néha nekem is sikerül rosszul választanom, megmutatom őket is.
Szerencsére nincsenek sokan, ebben a hónapban két terméket szeretnék megemlíteni:


Avon kézkrém argánolajjal

Mivel nálam nagyon sok kézkrém fogy, előnyben részesítem az Avon olcsó kézkrémeit, amelyeket általában szeretek is. Általában, mert azért akad némi kivétel, mint például ez a termék is. Nem véletlenül használok sok kézkrémet, a megfelelő puhaság biztosításához szükségem van a tartalmas krémekre, ez viszont szinte egyáltalán nem hidratál! Hagy egy fura réteget a bőrömön, ami néhány perccel később lepereg (összemaszatolva a ruhámat), de olyan érzésem van, mintha egyáltalán nem krémeztem volna be a bőröm.
Szeretem az Avon kézkrémeit, sok remek van közöttük, de ezt abszolút nem ajánlom, kerülje mindenki messze el!

Avon gyöngyházfényű körömerősítő

A katalógusos rendelés nagy hátránya, hogy sokszor látatlanban rendelünk terméket. Egy bolti krémvásárlás előtt általában megnézem a termék Krémmánia oldalát, de körömlakkoknál viszonylag ritkán, ha viszont új a termék a katalógusban, akkor esélytelen, hogy véleményt találjak a rendelés előtt. No szóval gondoltam, csak jó lesz ez a kis cucc, megrendeltem, és mivel általában a lakkjaik színei viszonylag haloványak, egyből a sötétebb rózsaszínnek tűnő Sheer Lilac árnyalatot.
Az erősítő hatásáról nem tudok beszámolni, viszont nem is tudtam túl sokáig elviselni a körmeimen ezt a lakkot, mert szerintem nagyon csúnya. A gyöngyházfény helyett egy félmatt fnisht ad, miközben nem lehet egyenletesen felvinni a körmökre, foltos az eredmény.
Kétszer próbálkoztam vele, majd kipróbálta más is, de teljesen értékelhetetlen ahogy kinéz a körmökön. Nem gondolom, hogy a többi szín jobban nézne ki.


Volt olyan termék szeptemberben, amit nagyon nem szerettetek?

5 megjegyzés:

 1. Annyira jó ez a cím, hogy legszívesebben lekoppintanám :)

  VálaszTörlés
 2. :)
  Nyugodtan koppintsd, ha szeretnéd! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerencsére nincs sok, meg a Kuka Keddnél most kiszelektáltam már egy csomó mindent, de majd év végén írok egy nagyon gonosz és sátáni posztot :)

   Törlés
  2. No igen, minden héten annyit kiszelektálni, nem kis teljesítmény! :)
   Én is egész sok lakkot és sminket kiszelektáltam az utóbbi időben, bár egy része reményeim szerint nem a kukába kerül, hanem új gazdihoz. Csak legyen türelmem lefotózni őket!

   Törlés
 3. Ezt az argánolajos kézkrémet én sem tudtam megszeretni, pedig sokat vártam tőle. Maga a krém összeállt és felgyűrődött a bőrömön fura forgácsokat hagyva maga után, és egyáltalán nem hidratált :(

  VálaszTörlés