2015. szeptember 5., szombat

Az első őszies manikűr idénHű, régen volt már manikűr a blogon! Pedig alkottam sokat, de a fényképezés gyakran elmaradt az utóbbi időben. Ezt a manikűrt apró változtatásokkal többször is elkészítettem az elmúlt időszakban:a színvilága miatt számomra már erősen őszies, de a neon lakk miatt nyáron is megállta a helyét. Idén nyáron igen kevés lakkot vásároltam, de ennek a neon narancs lakknak nem tudtam ellenállni (első körben az összes neon színt a kosaramba tettem, de végül csak ő jött velem haza). Most már látom, hogy jól választottam, hisz sokszor felkentem már ezt a színt. 

A Pannitól kapott homoklakk viszont még nem került elő túl sokszor, mivel ez számomra határozottan őszi szín. Ebben az évszakban azonban biztosan őt is többször fogom még használni, mert nagyon tetszik a szikrázó színe!

A neon lakkra dupla nyomdázás került: a téglalapmintát először feketével majd citromsárgával nyomdáztam. A gyűrűsujjamon sikerült a két színt majdnem teljesen egymásra mintázni, szerintem nagyon jól néz ki. A használt lakkok és lemez:
Lovely Butterfly Colors Nr. 4.
Miss Sporty Crush on You 3D Texture
Lora fekete körömlakk (nyomdázólakként)
Mundo de Unas nyomdázólakk Nr11 Yellow
Essence Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakk

Cici & Sisi nyomdalemez Nr 04.

alsó sor, utolsó előtti mintaSzeretitek a narancs színű lakkokat?

8 megjegyzés:

 1. Számomra is őszies hangulatot áraszt a manikűr. Nagyon szuper a dupla nyomdázás, és tényleg nagyon jó lett a gyűrűsujjad, a szinte tényleg egymásra nyomdázással. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon kellemes hangulatú manikűr, a minta és a dupla nyomda miatt egyszerre kelt retro és modern hatást is, nagyon eltaláltad, tetszik!!!!

  VálaszTörlés
 3. Csinos, én is sokszor elővettem a narancs lakkjaimat idén, ősszel pedig jöhet a sötétebb árnyalatú narancs :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó lett a mani! :D Az MS homoklakkot rögtön felismertem. :3

  VálaszTörlés