2015. augusztus 3., hétfő

Moyra Stardust collection: Morning glow körömlakkEzúttal egy vadonatúj körömlakkomat szeretném megmutatni Nektek, hátha valaki épp a megvásárlásán gondolkodik. A Moyra legújabb kollekciója, a Stardust a napokban jelent meg a cég kínálatában és az azt forgalmazó üzletekben. Az én szemem a Morning glow nevű körömlakkon akadt meg rögtön a promóció megjelenésekor. 
Egy arany pelyhes lakkal engem könnyen le lehet venni a lábamról, így könnyen döntöttem, hogy melyik színt szeretném megvásárolni. A Morning glow egy nagyon szép, visszafogott körömlakk!

Az eredeti elképzelésemmel ellentétben ez a lakk azonban nem is igazán rózsaszínű, inkább halványpiros, szerintem csodaszép! Az emlegetett pelyhek pedig igazán különlegessé és izgalmassá teszik ezt a lakkot. 
A körömlakk paraméterei a szokásosak: a már mindenki által ismert 12 ml-es Moyra üveg, a szokásos vékonyka ecsettel, ami nekem nem a kedvencem, de a lakk állagának is köszönhetően nagyon könnyű vele lakkozni. 
A körmeimen két rétegben láthatjátok, ennyi kell a szép fedéshez. A gyűrűs- és középső ujjamra pedig egy kis pacás nyomdázás került, így harmonizálva a manikűröm a ma viselt ruhámhoz. Az alap az Essence színerősítő alaplakkja (Wild white ways), erre nyomdáztam a Cici&Sisi Nr 02-es lemezéről származó mintával, a Moyra Metal Effect  No 303-as lila, Mundo de Unas No 15 Mexican Pink és No 11 Yellow színeivel. A kollekció összese hat árnyalatból áll. Mivel eredetileg nem akartam belőle bevásárolni, nem vettem több színt, de kíváncsi lettem a Solas Flare árnyalatra is :)

Hogy tetszik? Milyen körömlakkot vásároltatok legutóbb?

6 megjegyzés:

 1. Nagyon kellemes szín! Legutóbb Andi blogsale-jén táraztam be, azóta nagyon-nagy ívben kerülöm a lakkbeszerzési forrásokat, a csábulásveszély biztos kikerülése érdekében :D

  VálaszTörlés
 2. Nekem is tetszik a lakk árnyalata. :)
  A helyi fodrászkellékesbe tegnap érkezett az áru, így ma vagy holnap visszamegyek megnézni, hogy ez a kollekció is megérkezett-e. :) Egyébként a Moyra neon pink lakkja lesz az első, amit meg fogok venni, csak utána nézek majd ezek után. :D

  VálaszTörlés
 3. Tényleg nagyon szép árnyalat, a hozzá készült manikűr is nagyon jól sikerült. Ez az új körömforma pedig nagyon jól áll. :)

  VálaszTörlés
 4. Engem a lilásabb-rózsaszínesebb árnyalatok érdekelnének pont ebből a kollekcióból :P

  VálaszTörlés
 5. Áh gyönyörű ez a szín meg a többi is, de nem értem miért született ennyi lila :D Más színben is szívesen láttam volna ezt a finist :)

  VálaszTörlés
 6. Nem rossz, de annyira ez a csillogós verzió nem fogott meg. Nahát, új a körömforma, szoknom kell :) Kényelmes viselni?

  VálaszTörlés