2015. augusztus 15., szombat

Lora - a legolcsóbb fekete nyomdalakkMindenki szereti az olcsó, de jó minőségű termékeket, ugye?
Nos, én mindenképp! Ezért amikor olvastam T. Andi oldalán, hogy a Lora fekete lakkjával nagyon jól lehet nyomdázni, szinte azonnal repültem a legközelebbi "olcsó boltba", hogy beszerezzem (igen, sajnos ilyen vagyok, ha valamit kiszemelek, azonnal meg kell szereznem ...).
Amióta egy Lora körömlakk beszínezte a színtelen géllakkomat, nem használtam ettől a márkától semmit, nem bíztam bennük. Viszont a körömnyomdázás során a lakkot több réteg választja el a körmömtől, így nincs mitől tartanom. Szerencsére volt is készleten belőle, így még aznap ki is próbálhattam, hogy valóban olyan jól működik-e nyomdázólakként, mint írták.
Két manikűrt fotóztam le és mutatok ezúttal, ami ezzel a lakkal készült (készült több is, de azokat nem örökítettem meg, gyakorlatilag amióta megvan, csak ezt használom, ha fekete mintára vágyom). 
Ahogy a képeken is láthatjátok, valóban tökéletesen működik nyomdázásra, a minták szépen látszódnak, nem foltos vagy hiányos a végeredmény.

Az első manikűrhöz egy Infinity lemezt használtam, szépen kirajzolódik a minta minden körmömön. Az egyetlen, ami feltűnt, hogy a szokásosnál is óvatosabban kell felvinni a fedőlakkot, mintha könnyebben elmaszatolná a vékony mintát, mint más nyomdázólakkok esetében. 
Ennél a manikűrnél pedig egy BPS lemezt használtam, ami nálam inkább csak a jobb minőségű nyomdázólakkokkal akar működni, az Essence lakkjaival nem igazán. A Lora lakkal viszont szuperül működött! :)
Nos, meg kell valljam, általában ódzkodom a gyanúsan olcsó termékektől, de most nagyon örülök, hogy hallottam erről a kis huncutról! Ez az üvegcse 290 Ft-ba kerül az Eurós boltban...


Nektek mi a kedvenc fekete nyomdázólakkotok?

9 megjegyzés:

 1. Nagyon jó! Pont fogytán a fekete Moyrám, lehet kipróbálom én is ezt a kis feketét :D

  VálaszTörlés
 2. Moyrával, ill. GR Rich Coloursszal szoktam nyomdázni, ill. holos feketével (CA). Ezekkel meg vagyok elégedve, de 290,-ért tényleg megéri kipróbálni ezt a lakkot. Nagyon szépek a manik, főleg a 2. tetszik!

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy nálad is bevált a tipp, vagyis ez a lakk. :)

  VálaszTörlés
 4. Ha nem Vasárnap lenne, már szedném is a sátorfám és vonulnék Lorát venni! :)
  Jó lett volna látni egy közeli fotót is, de sebaj, így is roppant meggyőző vagy! :D
  Nem lehet, hogy azért hajlamos jobban maszatolódni, mert lassú száradású lakk?

  A régebben ecsetelt körmöt elszínező tapasztalataid után széles ívben elkerültem a Lorákat.

  VálaszTörlés
 5. Mindig jó olvasni, mikor igazán olcsó termékek is nagyon jól beválnak! :) Én is ennek a híve vagyok, szeretem felkutatni, hogy hogyan lehet a dolgokat a legolcsóbban, ámde jól megoldani. :) Más Lora lakkot nem próbáltál? Azt mondják, hogy jók a lakkjaik nyomdázásra. (Mondjuk én még nem próbáltam egyet sem, de ami késik nem múlik. :))

  VálaszTörlés
 6. Én is ezt szoktam használni, nagyon jó. :)

  VálaszTörlés
 7. én is ezt használom, viszont nálunk már egy ideje egyik boltban sem lehet kapni fekete és fehér lorát, így váltottam az Essencere :)

  VálaszTörlés
 8. A Lora fehérje pedig , ami a french manicure nevet viseli, a legtökéletesebb hófehér amit valaha próbáltam

  VálaszTörlés
 9. Nekem is ez a kedvenc fekete nyomdalakkom! Emlékszem hetekig rohangáltam utána először, ezért ahol találtam belőle el is hoztam egyből kettőt... Nemrég elfogyott az egyik, ezért el is kezdtem újra a vadászatot, és legalább 2 hónapig sehol sem találtam, és ráfanyalodtam a CR feketéjére, ami szinten nem rossz szerintem. :) Most végre találtam egy boltban három üveggel, úgyhogy el is hoztam mindet biztos, ami biztos... :D
  Viszont nekem az a "nyári mintás" BP lemez a Moyrával nem igazán akart működni... :/ De akkor úgy látszik ez egy hibás lemez, mert másnál is olvastam, hogy nem megy vele simán a nyomdázás.

  VálaszTörlés