2015. február 5., csütörtök

Piros holomKorábban láthattátok már a rózsaszín saját készítésű holo lakkom (My Grace), valamint több manikűrben is feltűnt a Dark Angel, azaz a fekete holo lakkom, a havi kedvences bejegyzésben pedig említettem, hogy én is készítettem egy pirosas holo lakkot, amit igen gyakran viselek. Ezúttal mutatnék erről is néhány képet. A lakk alapja a kiürülőben lévő Essence Femme fatal (vagy hasonló) nevű piros lakkja volt, amibe töltöttem nem kevés Moyra holo lakkot, emlékeim szerint az arany színűből. A Moyra lakkok szuperek a kevergetéshez, mert igazán jó áron kapunk szuper alapanyagot a kísérletezgetéseinkhez.

A körmeimen két rétegben látható, de csak megszokásból kentem fel a második réteget, így nézett ki a lakkozás már az első réteg után is.Őszintén szólva, az összes keverékem közül ez lett a kedvencem, minden héten egyszer felkenem a körmeimre amióta elkészült, pedig ez nálam nagyon ritka jelenség!Ti szoktatok lakkot keverni?

7 megjegyzés:

 1. Szoktam, de mivel azokat a lakkokat kevertem, amiket már amúgy is ki kellett volna dobni, mert nyúltak meg be akartak száradni, nem lett sikerélményem. Színben sem, aztán rájöttem, hogy a sötét lakkokból kevés kell :) Egy világoszöldet kevertem, az jó lett, de 3 másik a kukában landolt.
  Ez a piros nagyon szép!! Meg az egész manikűr tetszik :)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű lett ez a saját keverés! Régebben csak festészeti szempontból tekintettem a lakkokra, tervezgettem, hogy milyen színekkel párosítsak, mintákkal ötleteltem, most az van, hogy papírcetlin azonnal végzek néhány próbakeverést! :)
  Hajh! Csak lenne elég üres lakkos üvegcsém! :D :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jól sikerült, akárcsak a mani :)

  VálaszTörlés
 4. Csodaszép lakk , iszonyatosan szép lakkot kevertél ki :)
  A mani nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 5. Ez a manikűr úgy egészében viszi a pálmát nálam. :) És a lakk is csodás. :)

  VálaszTörlés
 6. Csodaszép ez a lakk. Nekem is kell Mostmár üres lakkos üveg. :D

  VálaszTörlés
 7. Fantasztikusan szép ez a holo hatású piros :)

  VálaszTörlés