2015. február 17., kedd

Nail stamping challenge - Sands & GlittersHű, már nagyon hiányzott a nyomdázás! :)
Sajnos az előző fordulót ki kellett hagynom, de a közeljövőben mindenképp pótolom, hiszen az egyik kedvenc színkombinációm lett volna. Most azonban következzen a mára esedékes manikűr!
Az utolsó előtti fordulóban homok- vagy glitteres lakkal kellett manikűrt alkotni. Nem igazán tudom egy manikűrben elképzelni a kétféle finisű lakkot, így csak az egyiket használtam fel a mai alkotásban. Amióta elkezdtem körömnyomdázni, szinte elő sem veszem a glitteres fedőlakkjaimat, szegények nagyon hanyagolva vannak... 
Pedig a mai manikűr az egyik legjobb bizonyíték arra, hogy a két dolgot akár kombinálni is lehet!

Két körmömre került a még régebben Biánál nyert glitteres lakk, a többi körmömre pedig egy új Rimmel lakk, amit a hó elején vettem, mert állítólag ezekkel is lehet nyomdázni (és én hajlamos vagyok megvenni minden lakkot, amiről ezt olvasom...). A glitteres lakkra az új Mundo de Unas nyomdázólakkommal nyomdáztam, amelyek 2 nappal az előbb említett vásárlás után jelentek meg a Nailland webshopjában (jellemző). 


Külön tesztet nem fogok írni ezekről a nyomdázólakkokról, szerintem bőven elég, ha leírom a véleményem egy-egy manikűrnél. Nos a Rimmel lakk nem igazán látszott a csillámos alapon, de ez a kis huncut MdU lakk igen szépen kiemelkedik a viszonylag sötét alapból. Szuper kis cucc, már az első próbálkozás után imádtam! Egyébként ugyanazt tudom elmondani, amit mindenhol olvashattok: szokatlanul büdös, nagyon jól pigmentált, tökéletes nyomdázáshoz és a pici üvegcse is elég belőle, mert tényleg nagyon kevés kell belőle. Ja és igen, valóban megfogja a nyomdapárnát; már a legelső nyomdázás után. Első körben 7 színt rendeltem, de szerintem idővel az összes kapható színt felvásárolom!


A krém pink színre a Rimmel fehér lakkjával nyomdáztam, mivel épp ilyen halovány végeredményre vágytam és sejtettem, hogy ez az amúgy szép fehér lakk nem fog nagyon virítani a pink alapon.
A használt lakkok és lemez:
Eveline 8in1 Total Action körömerősítő
Rimmel 60 seconds körömlakk Don't be shy
Golden Rose Jolly Jewels glitteres körömakk Nr 112
Rimmel 60 seconds körömlakk White hot love
Mundo de Unas nyomdázólakk Nr 15 Mexican Pink
Essence Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakk
Essence Nail Art Express dry drops körömlakkszárító szérum
Pueen körömnyomdalemez SE03B10 megjegyzés:

 1. Imádom az ilyen tekergős mintákat :) Meg a pinket :) Nagyon jó lett. Nekem is glitterre kellene nyomdázni, mert eléggé hanyagolom a nyomdázás miatt a glitteres lakkokat, de ahogy olvasom, más is így van ezzel :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett PAncsi. :) A Rimmel lakk nekem is megvan, a blogon van egy bejegyzés, amiben ezzel nyomdáztam. :)

  VálaszTörlés
 3. Baromi jol nez ki egyébként. Kivancsi leszek majd a többi mundo lakkra. En nem merek kísérletezni.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon csajos :) (kivételesen örülök, hogy nem tetszik ez a lakk, annak ellenére, hogy rózsaszín és kiváló nyomdázáshoz :D)

  VálaszTörlés
 5. Wow, gyönyörű lett! Imádom a szín és mintaválasztásodat! :))

  VálaszTörlés
 6. jaj ez nagyon tetszik.
  tényleg jó ez a nyomdalakk.

  VálaszTörlés
 7. Great stamping, MdU does the job well :D

  VálaszTörlés
 8. Nice blog, i am following your blog, please follow back. http://melodyjacob1.blogspot.com/. Thanks

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jól néz ki, ez pueen paletta is szuper :)

  VálaszTörlés
 10. Nekem is nagyon tetszik! Jól néz ki ez a minta :)

  VálaszTörlés