2015. február 16., hétfő

Manikűrvadász 15. fordulóKis pihenő (és lakkmentes körmök) után ismét körmös bejegyzéssel jövök, ugyanis ma esedékes a Manikűrvadász 15. fordulója. Talán már senkinek nem kell bemutatni, miről is szól ez a kezdeményezés, mely során az egymásnak kisorsolt párok a másik alkotásai közül kiválasztanak egyet, majd megvalósítják azt saját körmeiken. A forduló háziasszonya ezúttal Panka volt.


Ebben a fordulóban Rékát kaptam páromul, aminek már csak azért is örültem, mert személyesen is volt alkalmam megismerkedni vele, így pedig mindig kicsit személyesebbnek érzem a dolgot. Rékáról nekem mindig a piros jut eszembe, mert nagyon szereti ezt a színt, ám végül mégsem teljesen piros manikűrt választottam, hanem egy burgundi színűt. Mivel Réka nem szokott nyomdázni, úgy döntöttem, ki kell lépnem a komfort zónámból és kézzel kell alkotnom valamit, hogy ne mindig csak ugyanazt a technikát alkalmazzam, így végül erre a rózsás manikűrre esett a választásom:


Réka alkotása

Az én művem pedig ilyen lett:

Az alapszínt a Max Factor Glossfinity Burgundy Crush színe adja, ami egyáltalán nem piros szín, mint a képeken, de nem akartam (na jó, nem is tudom), annyira módosítani a képeken, így hagytam ilyenre :)
Egy közeli kép a rózsákról. Szégyen-nem-szégyen, én még ezeket az apróságokat is gyakoroltam egy irattartón, hogy szépek legyenek a virágok (no persze a levelekkel már közel sem vagyok elégedett, de azért felismerhetőek)

Összességében jó volt elpepecselni a virágokkal, azt hiszem kicsit többször kellene félretennem a körömnyomdát :)Nézzétek meg a többiek alkotásait is!


15 megjegyzés:

 1. Szuper lett, nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 2. Mindkettő csodás, nem tudnék választani, legfeljebb mindkettőt felkenni egymás után :-) És már úgy várom a tavaszt, ezek a virágok pedig még erősítik az érzést bennem :-D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép mani, tetszenek a kis rózsák! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszenek a rózsáid. :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszenek a virágaid :) örülök, hogy ezt a manikűrt választottad, nagyon illik hozzád és tessék gyakrabban kilépni a komfortzónádból, mert nagyon ügyes vagy :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik, mutatósak a rózsák :)

  VálaszTörlés
 7. Egyszerű, de mutatós! Nagyon szép! :)

  VálaszTörlés
 8. Mindkét színkombináció tetszik, a rózsák meg tökéletesek lettek. :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szuper lett, és igazán nem értem, hogy miért nem kemecselsz többször szabad kézzel! Tök ügyi vagy!
  (Ha láttad volna az én első rózsáimat! :D :D )

  VálaszTörlés
 10. Furcsa ilyesmit látni tőled :) Remélem, a sikeren felbuzdulva máskor is alkotsz szabad kézzel, ez igazán jól sikerült!

  VálaszTörlés
 11. Szép lett :) És abszolút egyetértek, többet kéne szabad kézzel mintát festened :)

  VálaszTörlés