2015. február 1., vasárnap

Januári Top 52015-ben is folytatom a tavaly megkezdett "hagyományt", hogy havonta megmutatom Nektek, melyik volt az az 5 termék, ami kiemelt figyelmet kapott tőlem a hónapban, gyakran használtam és nagyon megszerettem. 
Lássuk hát, mi volt az 5 kedvenc termékem januárban!

Babydream Extra Sensitive sampon és babafürdető 2 az 1-ben
Elsősorban tusfürdőnek vásároltam és sokáig csak arra használtam, nagy megelégedettségemre. Majd a hónap második felében kipróbáltam hajmosásra is, és arra is nagyon bevált! A hajam puha és selymes lett a használata után, nem szállt, jó tapintású, szinte már-már dús hatású lett. Tovább éreztem frissnek a hajtöveket, mint az előtte használt Balea samponnal, tehát elmondhatom, hogy később kezd zsírosodni a hajam a használata után. 

Ombia Med 10% urea lábbalzsam
Ezt a terméket nem teljesen rendeltetésszerűen használtam, ugyanis Bandita eszembe juttatta, hogy a köröm erősítéséhez a hidratálás nagyon fontos és anno Ildi is írt egy szuper bejegyzést arról, hogy az urea hatékony a köröm erősítésében. Nos, ezek után nem pazaroltam ezt a kencét a lábaimra, hanem naponta bekentem a csupasz körmeimet 

Essence Silky Touch pirosítók
Ha minimál sminket is teszek fel, egy kis pirosító mindenképp kerül az orcámra. Ezeket a pirosítókat főleg akkor szeretem, amikor semmi feltűnőt nem szeretnék, épp csak egy leheletnyi pírt, ami senkinek nem tűnik fel, mégis egészséges színt ad. A mostanában legtöbbet használt színeim a tavaly ősszel kivont két szépség, Sweethear t és Secret it-girl, talán ez utóbbit hajszányit többet használtam. 

Essence Lip Liner ajakkontúr ceruza
Úgy látszik, ez a hónap az Essence-ről szólt nálam :)
Meglepő módon, ebben a hónapban kevés alkalommal nyúltam a szokásos szájfényeim után, inkább a mattabb ajkakat választottam. Gyakran használom az ajakkontúrceruzákat nemcsak a kontúr megrajzolására, hanem az ajkak kitöltésére is. Így történt ez ebben a hónapban is: megszíneztem az ajkaim a rózsaszín ceruzával (Wish me a rose), majd a közepére felkentem egy kis ajakápolót, ami nálam általában gyógyszertári vazelin. Visszafogott, enyhén fényes ajkakat viseltem ennek köszönhetően januárban. 

Saját készítésű piros holo lakk
Még a tavalyi év végén kevertem ki ezt a lakkot, amikor megihletett a Bandita által készített holo lakk és úgy éreztem, legalább egyet nekem is kell alkotnom :)
Az összes saját készítésű lakkom közül (na jó, nincs olyan rengeteg) ez a legnagyobb kedvencem, heti egy alkalommal biztosan felkentem az elmúlt hónapban, ez pedig igazán nagy szó nálam, látva a felhalmozott körömlakkjaim számát! A napokban megmutatom Nektek önálló bejegyzésben is.Nektek mik voltak a kedvenceitek januárban? Van közös kedvencünk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése