2015. január 24., szombat

Csajos filmes kihívás - Az ördög Pradát viselSzombat van, tehát következzen egy újabb csajos kihívás (no nem mintha a többi nem lenne az :), mégpedig a filmes kihívás, melynek témája ezúttal Az ördög Pradát visel című film volt. 
Meg kell valljam, ez a film nem tartozik a kedvenceim közé. Láttam, ha jól emlékszem többször is, de valamiért sosem tudtam vele azonosulni: talán Miranda személyisége miatt, vagy a főszereplő miatt (valamiért nem tartozik a kedvenc színészeim közé), de magával a sztorival sem tudtam igazán azonosulni. 

Az alkotásom a teljes filmmel kapcsolatos: mivel Miranda sokszor visel feketét, ez lett a manikűr alapszíne. Erre arannyal nyomdáztam a témához kapcsolódó feliratokat, mint fashion magazine, beauty, model - bár sajnos a körmeim rövidsége miatt a teljes szavak nem fértek ki. 
A gyűrűsujjamra arany alapra pirossal Devil felirat és egy kis ördög került (sajnos a Konad piros nyomdázólakkom egyáltalán nem látszott fekete alapon). Ezzel a körmömmel abszolút elégedetlen vagyok, de a negyedik próbálkozást már véglegesnek tekintettem...

A használt lakkok és lemezek:
Jollie France alapozó körömerősítő
Moyra körömlakk No. 35 (fekete)
Moyra Metal Effect körömlakk No 305 (arany nyomdázólakkom)
Avon Nailwear Pro+ körömlakk Golden Vision
Konad Special Nail Polish: piros nyomdázólakk
Pueen körömnyomdalemez Nr 50
Bundle Monster körömnyomdalemez BM-305
Essence Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakk


Nézzétek meg a többiek alkotásait is!


6 megjegyzés:

 1. Szer nyomdazas nekem bejön a manikűr :)

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyon találó ehhez a témához! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon magazinos lett :) A filmnek adj még egy esélyt, szerintem jó, bár én sem szeretem a főszereplőt.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó manikűr lett, tényleg illik a magazin hangulatához :)
  Nekem nagy kedvencem a film, talán mert annyira távol áll tőlem a világa, de mégis csábít kicsit :) Miranda karaktere nem egy bűbájgombóc, de Meryl Streep olyan tökéletesen alakítja, hogy nem tudom nem szeretni :D Anne Hathaway-t pedig kifejezetten szeretem, szerintem gyönyörű és tehetséges színésznő :)

  VálaszTörlés
 5. Szép lett, éljenek a klasszikus színek!

  VálaszTörlés