2015. január 30., péntek

Born Pretty Store BP-05 körömnyomdalemezTavaly év végén megkeresett a Born Pretty Store (mint sokan másokat korábban), miután látták néhány alkotásom az Instagramon és felajánlottak néhány körömnyomdalemezt tesztelésre. Cserébe nekem az a dolgom, hogy bemutatom Nektek részletesen a kapott lemezeket, elsőként a BP-05-ös lemezt. Nem voltak ismeretlenek számomra a BPS termékei: korábban, még a régi lemezekből is rendeltem, de azokkal nem voltam igazán elégedett. Majd tavaly ősszel új, jobb minőségű lemezek jelentek meg náluk (és jelennek meg azóta is), amelyekkel már én is próbát tettem, 5 kis kerek lemezt rendeltem tőlük. Ezekkel több manikűr is készült, nem is tudom már miért nem kerültek fel a blogra (de ami késik, nem múlik!).
Idén januárban érkezett meg az általam választott négy lemez, két kis kerek és két nagyobb, négyszögletes lemez:
Ebben a bejegyzésben a BP-05-ös számú, egyiptomi stílusú lemezről lesz szó, amit a webshopban itt találtok:
Mivel még nem készült mindegyik mintával manikűr, egy papírlapra nyomdáztam fel a mintán található összes mintát, mivel fontosnak tartom, hogy egyben lássátok, hogy lehetséges-e a mintákat teljes egészében felvenni a lemezről:
Sajnos a papírlapon nem mindig akar úgy megmaradni a körömlakk, mint a szépen alapozott körmünkön (a képen már a második nyomdázást látjátok, mert az első környi nyomdázás lepergett a száraz papírról, mire elkezdtem lefényképezni...)
Látható, hogy mindegyik minta összes részletét fel lehet venni a párnával. Ami számomra furcsa, az a minták különböző mérete:
 • a legnagyobb, legfelső minta 15*23 mm - ez szerintem extra hosszú körmökön érvényesül igazán
 • a két oldalsó minta 15*18 mm - nekem ezek a kedvenceim, ezeket fogom valószínűleg a legtöbbször használni
 • a legalsó teljes körmös minta 15*19 mm 

A minták elég mélyen vésettek ahhoz, hogy könnyedén transzferálhatóak lehetnek, de ha valaki mégis problémásnak találja őket, akkor ajánlom, hogy metál finisű körömlakkal próbáljon nyomdázni, mert azokkal még akkor is sikerül a nyomdázás, ha mással nem (legalábbis számomra). 


A kör alakú lemezke 5,5 cm átmérőjű, az élei szépen le vannak csiszolva, a hátuljára - a más cégeknél is látott módon - papír hátlap került, melyen a cég neve és honlapja olvasható. 

Két manikűrt készítettem már a lemezzel, az elsőt tegnap már láthattátok a blogon:A Moyra Gel Look Jaqueline (No. 912) nevű árnyalatára nyomdáztam a Moyra Metal Effects sötét lila lakkjával (No. 303) a középső minták közül a bal oldalit.

A második manikűrhöz is Moyra lakkokat használtam: az alap a 43-as színű, sötét rózsaszín holografikus lakk (nem a holo kollekcióból), erre a Metal Effects ezüst színével (No. 304) nyomdáztam a középső jobb oldali mintát. Összességében, ahogy a többi, általam vásárolt lemezzel, ezzel is elégedett vagyok. Mind egyszerű krémes nyomdázólakkal (pl Essence), mind metál lakkokkal nagyon jól működnek. Érdemes egy pillantást vetni a webshop nail art kínálatára. Gyakran vannak akcióik is, olyankor pedig főleg nagyon megéri potom pénzért rendelni (ingyen szállítással)!


A lent látható kódommal (XEL91) 10%-os kedvezményt kaphattok a rendelés végösszegéből:
Próbáltátok már a BPS lemezeit?

5 megjegyzés:

 1. Tegnapi mani közelebb áll hozzám. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)
   Nekem azért tetszik az jobban, mert jobban látszik rajta a minta. No de ez a rózsaszín holo, az nekem nagyon bejön :D

   Törlés
 2. BP-05-ös úgy érzem a kedvencem lett ! :D Szerintem be fogom szerezni, vagy a szülinapi kívánságlistámra felteszem :D

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy már az új lemezekből vásároltam én is. Sokkal jobban meg vagyok elégedve velük, mint a Moyouval. Olcsóbb és a minták is nagyobbak, szépen fel lehet őket venni. Az persze idegtépő, hogy egy hónapot kell várni a szállításra, de lemezt én már csak tőlük veszek. A kis lemezek a kedvenceim, bár nagyon vékonyak, nem okoz gondot a használatuk, már anyámnak is tudtam velük manikűrt készíteni :) Ha sok minta van egy lemezen, tuti párat sosem használok, de a kicsiket jól ki lehet használni.

  VálaszTörlés