2015. január 29., csütörtök

A tél színei körömlakkos kihívás - Világos lilaA tél éppen nagyon aktuális, mivel vagy 10 centiméternyi friss hó esett ma, míg dolgoztam. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádok gyönyörködni a hóesésben, így sokszor nehezen ültem vissza ma az asztalomhoz :)
No de térjünk a tárgyra, közeledünk a hó végéhez és egyúttal e kihívás végéhez, ez az utolsó előtti forduló lesz, melyben világos lila manikűrt kellett alkotni. 
Meg kell valljam, számomra a világos lila inkább tavaszi színt, mint téli, de sebaj, úgyis untam már a sötét színeket! :)
Nagyon tetszenek viszont a monokróm manikűrök, így egy nagyon egyszerű, lila manikűrt készítettem, amit épp az egyszerűsége miatt szerettem nagyon:A fenti két körömlakkal készült a lakkozás, a világos lilát még ősszel vásároltam meg, mert régóta vágytam rá, de nem volt kapható. Ősszel viszont nem volt ihletem használni, ezért szegénykének eddig  kellett várnia. Pedig nagyon szép kis szín, ezüstös-holos mikor glitterek dobják fel a világos lila alapszínt. A sötétebb lila pedig egy szuper nyomdázólakk, ahogy a Metal Effect család többi tagja is. 


A nyomdázáshoz a Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott lemezt használtam. Még anno Banditának rendeltük meg ezt a lemezt, és mivel ő is dicsérte, ráadásul nekem is nagyon tetszettek a mintái, ezért ebből kértem egyet magamnak :)
A lemez mintái egyébként szuperül működnek, elég mélyen vésettek, könnyedén átvihetőek a körmökre. Ha rendelnétek, a szokásos 10%-os kedvezményért az én kódom is használhatjátok már: "XEL91". 


Nézzétek meg a többiek alkotásait is!17 megjegyzés:

 1. Ez a mani most nagyon tetszik, a maga hűvös eleganciájával. A nyomdaminta ezüstöse remekül erősíti a télies hangulatot, nagyon jó ötlet volt, mert így ez a szép, szerintem is alapvetően inkább tavaszias lila mégiscsak deressé változott kicsit! :)
  És a körmeid....soha nem láttam még ilyen szépnek, kecsesnek őket, valahogy a kezed is elegánsabb, keskenyebb benyomást kelt (géllakozva se volt piskóta, mellesleg) Jó ötlet volt a lenövesztés, szurkolok ezerrel, hogy a körmeid natúr állapotukban továbbra is szépen viselkedjenek! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Nekem is tetszenek most így (bár a gyűrűsujjam egy leheletnyivel rövidebb lett, mint kellene), erősítem őket ezerrel, hogy ne kelljen később újra vastagítani rajtuk...

   Törlés
 2. ja, majdnem kimaradt: imádatos lemez ez, nekem a középső két motívum az, aminél szebbet, izgisebbet képzelni se lehetne! :)

  VálaszTörlés
 3. Ez egy szuper mani! Nagyon jól eltaláltad a szín-minta kombót!

  VálaszTörlés
 4. Ez a két szín tényleg nagyon jól kiegészíti egymást :) Imádom hogy olyan kis egyszerű, nagyon szép lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :)
   Nekem is épp az egyszerűség tetszett ebben a manikűrben - nem mindig kell túldíszíteni a krömöket :)

   Törlés
 5. Csodaszép lett! A minta és a színek is nagyon bejönnek!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép ez a minta. Pont ezt a lemezt nézegettem délelőtt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem érdemes megrendelni!
   Mára ismét ezzel a lemezzel készítettem manikűrt, úgyhogy gondolhatod, hogy mennyire tetszik :D

   Törlés
 7. Hmm, nagyon kedvemre való ez a manikűr! :)

  VálaszTörlés
 8. nagyon szép lett. Szeretem ezt a Gell look lakkot. :)

  VálaszTörlés
 9. Csini! Mindig olyan szép körmöket készítesz! Nagyon esztétikus! :)

  VálaszTörlés