2014. december 28., vasárnap

Nail Art Techniques Challenge - Stained glassA Bia által indított kihívás utolsó manikűrjét hoztam mára. Ez is egyike azoknak a manikűröknek, amiket még karácsony előtt kellett volna elkészítenem, de nem sikerült, így most pótolom. Nem véletlenül ez maradt a legutoljára: korábban még csak nem is hallottam erről a technikáról, ráadásul ahogy azt már sok olvasóm tudja, (nem)kicsit félek a szabad kézzel rajzolástól...... olyannyira, hogy kicsit csaltam is...
Az elkészült manikűr úgy néz ki, mint egy festett mozaikos üvegablak, de az elkészítés módjához ismét a kedvenc technikámhoz, a körömnyomdához nyúltam (remélem nem unjátok, de ebben tudom igazán kiélni az alkotási vágyamat úgy, hogy az eredmény is vállalható legyen)

Az üvegablak hatáshoz körömnyomdamatricát készítettem, amit színes körömlakkokkal töltöttem ki. Két körmömre került ebből a mintából, a gyűrűsujj picit jobban sikerült, a középső ujjam körmére túlságosan rányomtam a párnát, emiatt sajnos könnyen deformálódik a minta, ha nem volt elég száraz.
Emellett mindenképp szeretném megemlíteni a többi körmömre felkent lakkot. Ezt a holografikus szépséget Banditától kaptam, ő keverte ki. Gyönyörű téli holo szín, szerintem a PP Monroe lakk saját készítésű hasonmása, imádom!A használt lakkok és lemez:
Bandi-roe - Bandita által készített holo körömlakk
Moyra körömlakk Nr 35 (fekete)
Golden Rose Rich Colour körömlakk Nr 110
Lovely Classic körömlakk Nr 290
Avon Gel Finish körömlakk Royal Vendetta
Avon Nailwear Pro+ körömlakk Inspire
Bundle Monster körömnyomda BM-414


A végén pedig szeretnék köszönetet mondani Biának a szuper ötletért, nagy örömmel vettem részt ebben a kihívásban. Úgy olvastam, hogy tervez még ilyen jellegű kihívást, én mindenképp szeretnék majd azon is részt venni!

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett. :) És nem baj, hogy nem szabad kézzel csináltad. :)

  VálaszTörlés
 2. Szép lett. Meg mertem volna esküdni, hogy az Colour Alike winter holo, remek utánzat. Nekem a Monroe nincs meg, ahhoz nem tudom hasonlítani.

  VálaszTörlés
 3. Szuper lett!! :) Nagyon tetszenek a körömnyomdával készült matricák, ideje lenne kipróbálni, bár a felhelyezéstől tartok :D

  VálaszTörlés
 4. Óistenem, gyönyörűen áll Neked ez a vöröske, nagyon megnyugodtam, látva a kifogástalan, sőt kifinomult hatást, amit nyújt, és most hízik a májam rendesen! :)
  Viseld egészséggel, és okozzon neked sok örömet az Újévben ez a lakkocska!

  Amúgy meg: nem értem, miért aggodalmaskodsz amiatt, hogy (szerinted) nem tudsz szépen szabad kézzel mintázni!
  Nálad a nyomdázás simán felér egy különleges kézi festéssel, mert olyan kreativitással, szívvel-lélekkel készíted a manikat ezzel a technikával, hogy a legminimálisabb hiányérzetem sem támad, ha a műveidet nézegetem.
  Játszol a színekkel, jobbnál jobb ötleteket valósítasz meg a nyomdakészleteddel, ez számomra példaértékű.

  Erről a kis mozaikos csodáról első körben meg nem mondtam volna pl, hogy nyomdával hoztad össze! :)

  VálaszTörlés
 5. nagyon csinos, nekem még az is tetszik ahol picit "megfolyt" a minta, olyan mintha rózsaablak lenne :)

  VálaszTörlés