2014. december 27., szombat

Minta Mánia kihívás - Norvég / kötöttMint említettem, szép lassan pótolom az elmaradt kihívásos bejegyzéseket, mivel semmiképpen sem szerettem volna kihagyni őket, csupán a karácsonyi készülődésben és ünneplésben nem volt időm a karácsonykor esedékes manikűrökre.
Ezúttal a Thimmyke által kezdeményezett Minta Mánia kihívásra készítettem egy  norvég mintás manikűrt.Még régebben láttam egy norvég mintás manikűrt, ami nagyon megtetszett, mert fehér alapon két színnel nyomdáztak, így mindenképp ilyet szerettem volna én is alkotni erre a kihívásra:


Sajnos itt is tökéletesen látszik, hogy nemcsak a Cici&Sisi, de a MoYou Xl mintái is nagyok jelenleg a körmeimre, azt hiszem be kell szereznem néhány normál méretű mintás lemezt is, mivel nem érvényesül tökéletesen a minta a körmeimen (viszont egy darabig valószínűleg nem lesznek hosszabbak a körmeim)A használt lakkok és lemezek:
Moyra körömlakk Nr 03 (fehér)
Avon Platinum top coat (felturbózva némi csillámporral - így sokkal jobban tetszik :)
Konad nyomdázólakk piros
Essence Colour & Go körömlakk Hard to resist (jobb, mint a kék nyomdázólakkom...)
MoYou Festive Collection Nr 03 és 04


A többiek alkotásait láttátok már?11 megjegyzés:

 1. Nagyon jó ahogy a színekkel játszol :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is tetszik. Én is Moyou 04-es Festive lemezt használtam, nálam is hatalmasak a minták, egy kicsit ügyeskedni kell a mintákat illetően.

  VálaszTörlés
 3. Na ez durván jó lett!!! Csak lesem, hogy milyen jók a színek és a minták együtt, én bele sem tudnék kötni.

  VálaszTörlés
 4. Ez gyönyörű! :)) A csillámpor nem süllyedt le az üveg aljára?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, egyáltalán nem!
   A biztonság kedvéért tettem bele egy csapágygolyót, de nem különösebben kell rázogatni. Néhány óra mozdulatlanság után is ugyanúgy néz ki a lakk, mint a fenti képen

   Törlés
 5. Szokatlan színek számomra, de nagyon is tetszik. :)

  VálaszTörlés
 6. Ez valami mesésen szép! *.* Én attól vagyok ledöbbenve hogy sokan szabad kézzel festenek olyanokat, amit ha az életem múlna rajta sem tudnék festeni még papírra sem, nem hogy körömre. :D

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jó lett! Tetszik a kék és a piros együtt!:)

  VálaszTörlés
 8. Szokatlan, de nagyon tetszik! A körmeid meg pont jó hosszúságúak, kár, hogy nem passzol a lemezzel, bár ezt nem mondtam volna meg a mani alapján.

  VálaszTörlés
 9. Szupi lett. Én is hasonlót viseltem az elmúlt napokban csak pink-türkiz színekben. :)

  VálaszTörlés