2014. december 3., szerda

Minta Mánia kihívás - Kockás / PulcsiA mai első bejegyzés Thimmyke Minta mánia kihívására készült. Hatalmas örömöm lelem az utóbbi időkben a kihívásokra készített manikűrökben és szerencsére az Emberem is egész jól tolerálja a sok körömlakkozást és élvezi, hogy ő lett a fotósom :D
Bár épp amikor ezeket a sorokat írtam, komoly képpel megkérdezte tőlem, hogy ezeket az irományaidat tényleg olvassa valaki? A Drága Ember ... :D
 
Őszintén szólva mindkét téma tetszett, így a napokban hozok majd téli pulcsis manikűrt is, de elsőként egy kockás manikűrt mutatnék meg Netek. A szabályos, egyenes vonalak sajnos nem mndig sikerülnek körömnyomdával, mivel nagyon dombozúak a körmeim, könnyel eldeformálódik a minta a felvitelkor. Bár ez nem szokott különösebben zavarni, gyakran készítek ilyen manikűröket is.
 Ezúttal egy sötétebb manikűrhöz volt kedvem, így sötétkék alapra nyomdáztam az Avon egyik metálos lakkjával. Nagyon megszerettem ezeket a lakkokat, mert tökéletesek nyomdázásra, mostanában nagyon ritkán kerül elő nálam a fekete-fehér szín nyomdázáshoz, majdnem mindig metálos finisű lakkot választok nyomdázáshoz. Az a tapasztalatom, hogy a nem túl mélyen vésett lemezek sokkal jobban működnek együtt a metál lakkokkal, mint a normál nyomdázólakkokal.

A használt lakkok és lemez:
Jollie France alapozó körömerősítő
Essence Colour&Go körömlakk Stuck on you
Avon Metallic Effects körömlakk Arctic Steel
Bundle Monster körömnyomdalemez BM-319
Essence Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakk


Nézzetek be a többiekhez is! :)


10 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik, szép kis kombináció!

  VálaszTörlés
 2. Nekem is tetszik, az alapszínért egyenesen oda vagyok.

  VálaszTörlés
 3. Izgis lett ez a köröm. Az Emberednek pedig üzenem, hogy: IGEN! :D :D

  VálaszTörlés
 4. Nemcsak olvassuk és csodáljuk, hanem ihletet is merítünk :) Otthon már mindenki ismeri a lakkszagot, de mikor átjött a szomszéd, fogalma sem volt, mi ez a szag, éppen lakkoztam :)

  VálaszTörlés
 5. Naná, hogy olvassuk. :) Üzenem: nagyon jó képeket lőtt ez alkalommal is. :)

  VálaszTörlés
 6. Úgy látom többen is nyomdázásnál maradtunk. :D Jó ez a minta. :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon tetszett a bevezető! :D És a manid is irtó jó lett!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon tetszik, és dicséret jár a fotósnak is :-) Amúgy pedig elfogadnék egy ilyen pulcsit, pont jól jönne Szentestére... :-)

  VálaszTörlés