2014. december 16., kedd

Decemberi körömkihívás - Ünnepek - DekorációHogy ne unatkozzak túlzottan, mára is jut egy kihívás, no de ilyen ez a december (sőt, ma elmondhattam, hogy a munkám is kihívásokkal teli :)
Ezúttal Manna kihívása lesz "porondon", karácsonyi dekorációval díszített manikűröket kellett készíteni.


A mai manikűrömhöz két új körömlakkomat is használtam, ugyanis megérkeztek a Moyra Gel Look családjából kinézett színek, valamint Banditától kaptam Metal Effect lakkokat és az aranyat is ki kellett próbálnom :)


A Moyra Gel Look család karácsonyi színei közül a 946-os számú lakk az egyik abszolút favorit volt. No nem mintha szűkében lennék a pirosas-bordós lakkoknak, de egy kis csillogással és pirosas színvilággal nekem szinte bármit el lehet adni, ezért őt is a készletemben akartam tudni. A körömlakk a gel look családhoz hasonlóan jól fedő, bordó színben piros csillámok/pelyhekkel teletömött csodaszép lakk, szerintem a tökéletes karácsonyi szín (tudom, az Avon Ruby Slipper lakkjára is ezt mondtam, de ez kissé sötétebb, így számomra téliesebb szín). 
Nagyon tetszik ez a szín, szerintem gyönyörű!A dekorációt a manikűrben a nyomdázott minta, némi karácsonyfadísz képviseli - nagyon szeretem a bordó/piros és arany párosítást az ünnepek alatt, így bár talán kissé unalmas kombináció, én még mindig nagyon szeretem.


A használt lakkok és lemez:
Moyra Gel Look körömlakk Nr 946 Stéphanie
Bundle Monster Holiday körömnyomdalemez BM-H03
Moyra Metal Effect Nr 3059 megjegyzés:

 1. Úristen ez a mani....! Odavagyok ám teljesen! :)
  Ez a vörös Moyra valami tünemény, óriási hiba volt nem megrendelni, mostmár látom, holott akkor a józanság jegyében döntöttem a színek mellett, mostmeg nem győzöm a fejem a falba veregetni, mert oké, hogy van egy kazalnyi vörösem, de ilyen csodás tömény pirosat akkor sem lett volna szabad kihagyni. Nomindegy, beszerzem mindenképp!
  Amúgy ez a díszítés és lakkozás lábon nyáron a fekete sarus időszakomban is tökéletes lesz, már alig várom! (A nyarat is) :D
  És egy gondolat a Metal effektekről: számomra a fotókból az derül ki, hogy Avon metált megszégyenítően brillírozik a kicsike a nyomdázás során, milyen kár, hogy a kollekció nem tartalmaz egy élénkzöld metál lakkot! :)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű *-*
  Én is összekapom már magam és csinálok egy piros-arany nyomdát. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép :) Nekem is ez a kedvenc kombinációm karácsonykor ^^

  VálaszTörlés
 4. Hasonlót én is fogok csinálni karácsonyra, nagyon szép!

  VálaszTörlés
 5. Ez igazán nagyon szép lett :)

  VálaszTörlés