2014. november 28., péntek

Novemberi körömkihívás Geometria - SzívAhogy a hónap, úgy ez a kihívás is a végéhez érkezett, az utolsó témával jelentkezünk ma, mégpedig szív mintákkal. Bár nem sikerült minden alkotás úgy, ahogy szerettem volna, néha sajnos nem is volt elég időm a megvalósításra, nagyon élveztem ezt a kihívást is ugyanúgy, ahogy a többit, amiben novemberben részt vettem, Hálás vagyok a csajoknak, hogy kitalálták őket, olyannyira, hogy a következő hónapra is tele van a naptáram, ugyanis 4 (!) kihívásban is részt kívánok venni decemberben.
No de ne szaladjunk ennyire előre, lássuk a novemberi szívmanikűrömet. 

Gyakran díszítem szívmintával a körmeim, láthattatok már néhány ilyen manikűrt a blogon (és még több olyan készült, ami a blogra nem került fel). A minták elkészítéséhez ezúttal is a körömnyomdát használtam, a színezéshez pedig az ún. 'Lead light' technikát, ami jelenleg egyszerűbbnek, ezáltal könnyebbnek tűnik számomra a stamping decal technikához képest, többször is sikerül, mint amaz.
A technika lényege, hogy a körmömre nyomdázott mintát színtelen lakkal kevert/hígított színes lakkal töltöm ki, így szépen látszanak a körvonalak is, valamint a szín is. A kitöltéshez apró fejű pontozót használtam. Külön plusz pont, hogy ezzel a technikával (ha lassan is, de) el tudom használgatni a nem túl szimpatikus fedőlakkokat is.
A felhasznált lakkok és lemez:
Essence Studio Nails Ultra Strong Nail Hardener (alaplakként)
Lovely Classic körömlakk Nr13 (piros)
Moyra körömlakk Nr03 (fehér)
Avon Platinum Top Coat csillámos fedőlakk
Essence Nail Art Stampy polish nyomdázólakk stamp me! black
Cici&Sisi körömnyomdalemez Nr01
Perfect Nails Glass Coat fedőlakk


Nézzétek meg a többiek alkotásait is! :)
4 megjegyzés:

  1. nekem is tetszik,szerintem is nagyon szép lett.

    VálaszTörlés
  2. Szép lett :) Megnéztem nagy képen is, irtó ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon cuki. :) Olyan Valentin napos. :)

    VálaszTörlés