2014. október 27., hétfő

Cici&Sisi Jumbo szett Nr 1 (fehér)

A körmös kívánságlistámon szerepelt két Cici&Sisi körömnyomdaszett, ebben a bejegyzésben az egyes számút, a fehéret szeretném megmutatni Nektek, a másikról készült bejegyzést itt láthatjátok.


Augusztus végén nyílt meg az új Cici&Sisi webshop és a nyitás alkalmából ingyen szállításos akciót hirdettek, ezt az akciót használtam ki.

Nagyjából két hét alatt ért ide a csomag, a Kínában gyártott terméket Svédországból küldték el nekem. A csomag egy Cici&Sisi emblémás papírdobozban érkezett, a doboz a fehér tokba "rejtett" 6 lemez mellett tartalmazott még egy puha körömnyomdapárnát (ami csak külsejében hasonlít az Essence változatára, annál puhább, jobb minőségű), valamint egy fémes lehúzót (amit nem fogok használni, már ki is dobtam). 

A csomag 6 nyomdalemezt tartalmaz, a méretük 10,5 * 15,5 cm.
A MoYou lemezekhez hasonlóan a fém nyomdalemez egy picivel nagyobb műanyag hátlapra van erősítve, melynek hátoldalán a cég emblémája és weboldala látható. A lemezek a szokásos kék színű védőfóliával érkeztek, ezeket gyorsan el is távolítottam, így a képeken már nem látni őket :)

A lemezeken egyenként 24 db teljes körmös, valamint 10-12 apróbb minta található. Én főleg a nagy minták miatt rendeltem a lemezeket, mert mostanában ezeket preferálom. A teljes körmös minták mérete 1,5 * 1,9 cm-es ami szuper, mert minden körmömre elég nagyok a minták!
A minták kellően mélyen vésettek, az általam eddig próbált mintákat tökéletesen fel tudtam venni a párnával, emellett pedig könnyen meg is tudom tisztítani a felesleges körömlakktól a véseteket. 


Nr 1


Nr 2


Nr 3


Nr 4


Nr5


Nr 6A mintákat imádom, nagyon változatosak! Nem is jelölnék ki közülük kedvencet, mert már az első alkalommal sem azt a mintát használtam, amelyet korábban kedvencnek gondoltam. Előbb-utóbb biztosan minden minta sorra kerül! :)

A szettet innen rendeltem, 29,99 dollárba került.

6 megjegyzés:

 1. nagyon szépek :) legjobban a 4-es tetszik :)

  VálaszTörlés
 2. Én még nem tudtam eldönteni melyik tetszik, de ahogy elnézem mindegyik paletta kihasználható.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó minták vannak a lemezeken és elég sok féle van.

  VálaszTörlés
 4. Eddig abszolút nem birizgálta a fantáziámat a körömnyomdázás, de ez a szett nagyon rendben van. Tetszik, hogy egy helyen lehet tárolni és, hogy rengeteg minta közül lehet választani.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon csini paletták, jól kihasználhatóak a minták, emellett elég egyediek is. :)

  VálaszTörlés
 6. nagyon szép nyomdalemezek, köszi a linket, rá is kapok :)

  VálaszTörlés