2014. szeptember 2., kedd

Welcome Autumn!Avagy Isten hozott, Ősz! Itt a Dunántúlon már bizony tényleg ősz van.
Már augusztus közepétől, amikor rájöttem, hogy idén elmaradt a nyár így nincs is értelme tovább várni rá, elkezdtem az ősz felé vágyakozni. Szeretem a nyarat (amikor van), de szeretem az évszakok körforgását, ahogy egymást követik.
Az őszben legjobban a színeket és az ízeket szeretem! 
A sárga és a piros gyönyörű árnyalatait, amelyek beborítják ilyenkor a természetet, valamint a jellegzetes őszi ételek ízeit a konyhában. Alig várom, hogy nagy sétákat tegyünk a város környéki erdőben, a színes avaron.
Már alig várom, hogy elkészíthessem a kinézett dekorációkat a lakásba! Ilyenkor jöhetnek az egyszerű fehér gyertyák némi díszítéssel ugyanúgy, ahogy az illatos gyertyák is.
Lassan érnek a szüleim kertjében a dísztökök :)
Néhány már itt díszlik a nappalinkban, a macskák legnagyobb örömére, mivel Jäger nagyon szeret velük játszani.


No és a körmök! :)
Már izzítom a sárga-narancs-rozsda és barna színű lakkjaimat, ősz és Halloween témájú körömnyomdáimat. Az alábbi manikűrök nagyon tetszenek, ilyen-olyan formában elkészítem majd :)

Ti szeretitek az őszt? Milyen dekorációt készítetek?

3 megjegyzés:

 1. Én nagyon szeretem az öszt, bizonyára, mert októberi vagyok. azt mondják az emberek szeretik az évszakot, mikor születtek. Nekem ez a nyár épp ezért tökéletes volt. Nem szeretem a nagyon meleget, de azért idén is volt jó párszor 30 fok, nekem meg annál több nem is kell :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet, hogy ez a kulcs, ezért vonzódom én is az őszhöz, novemberi vagyok! :)
   Bár imádom a kánikulát is, nekem 30 fok felett kellemes, 35 fok felett van csak melegem :)

   Törlés
 2. Jaj, ez a sok őszváró bejegyzés tisztára lázba hoz, már alig várom, hogy tényleg olyan legyen az idő, mint a képeken :)

  VálaszTörlés