2014. szeptember 4., csütörtök

Pueen Encore körömnyomdalemezekNéhány manikűrben már láthattátok ezeket a lemezeket, de úgy érzem, megérdemelnek egy önálló bejegyzést is, mivel szuper kis lemezekről van szó! Aki nagyjából ismeri a körömnyomdalemez-kínálatot, hallott már a Pueen lemezekről. Számos kisebb lemezük van forgalomban, a Bundle Monster lemezekhez hasonló méretben, az Encore kollekció azonban nem ilyen!A Pueen Encore kollekció egy négy darabos, kétoldalú lemezekből álló összeállítás, melyen nem különálló minták találhatóak, hanem lemezenként több motívumból álló mintahalmaz. Ez számomra azért szimpatikus, mert nincs korlátozva a minta nagysága, ha nem szokványos méretű a körmünk, akkor sem marad egy része csupaszon. Másrészt pedig mivel egy-egy minta a szokásos méretnél nagyobb, több variációs lehetőséget biztosít, hogy hogyan helyezzük el a körmökön a mintát.


A kollekció egy csinos piros tokban érkezik. A tok harmonikaszerűen nyitható, aranyszínű masnival tudjuk összefogni a tokot. A kétoldalú lemezek átlátszó fakkokban vannak, ennek köszönhetően könnyedén szemrevételezhetjük a mintákat.
A lemezek egyébként „atombiztosan” csomagolva érkeznek: külön-külön még egy műanyag tokba csomagolva, valamint minden oldal a szokásos kék színű fóliával leragasztva. Mindent megtettek a cégnél azért, hogy a minták ne sérüljenek út közben!
Én mindkét fóliát eltávolítottam a lemezekről. Elvileg a lemez széle köré alkotott védőfóliát nem kellett volna lefejteni róla, de ismerve magamat, tudtam, hogy nyomdázás közben idegesíteni fog az a műanyag rész, biztosan bemegy alá majd a körömlakk, így levágtam az egészet a lemezekről. A lemezek viszonylag vékonyak, a széleik igen hajlékonyak, kisebb erő hatására könnyedén el tudtam hajlítani őket, tehát vigyázni kell rájuk. Miután az összesről levágtam az összes védőfóliát, rá kellett jönnöm, hogy nem számítottak erre a lépésre, a szélek nem túl szépen vannak eldolgozva – nem sorjás, de azért nincs is szépen, finomra csiszolva.

Tehát mint említettem, a kollekció 4 db kétoldalú lemezből áll, tehát némi anyagspórolással ugyan, de 8 lemeznyi mintát kaptunk. A lemezek nagysága 10*10cm , a minták egy 8*8 cm-es négyzetben helyezkednek el.

Az egyes minták mérete különböző, de eddig még nem próbáltam olyan mintát, ami nem volt elég nagy a körmömre. Ráadásul azzal is lehet játszani, hogy a minták találkozását visszük fel a körmünkre, vidám, eklektikus manikűrt hozva ezzel létre.
Maguk a lemezek pedig így néznek ki:


A lemezeket a Storenvy oldaláról rendeltem, az ára $24,99


Ismeritek a Pueen lemezeket?

7 megjegyzés: