2014. szeptember 5., péntek

Napi manikűr: holo pillangószárnyA minap mutattam az egyik új holo lakkomat, most pedig láthatjátok egy manikűrben mind a négyet. A mai manikűrömhöz ugyanis felhasználtam az eddig "felhalmozott" négy Moyra holo lakkomat, egyfajta holo-keveréket létrehozva. Az erre nyomdázott minta pedig engem egy kinagyított pillangó szárnyára emlékeztet.

A színek keverésének technikáját említettem már korábban. Egy plasztiklemezre vittem fel egy-egy nagyobb foltot a Moyra lakkokból, majd a nyomdapárnával felvettem őket és rányomtam a lealapozott körmökre. Néha picit csúszkált, előfordult, hogy egy kisebb terület kimaradt, de ismét könnyű korrigálni, mivel nincs elvárt minta. A lényeg, hogy a színek keveredjenek, de ne túlzottan, azért felismerhetőek is maradjanak.

Ugyan csak közelről és személyesen látszik, de a vékony körömlakkréteg miatt egy-két helyen kilátszik a körmöm, tehát jobb, ha kenünk alá egy réteg holo lakkot is!A minap Ágitól érkezett MoYou Pro Collection 5-ös számú lemezét használtam a manikűrhöz:

A felhasznált lakkok:
Essence Studio Nails Pro White Effect körömfehérítő lakk (alaplakként)
Moyra Holographic körömlakk Nr 252
Moyra Holographic körömlakk Nr 253
Moyra Holographic körömlakk Nr 254
Moyra Holographic körömlakk Nr 256
Essence Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakk


Szeretitek a holo lakkokat?

7 megjegyzés:

 1. ahhh ez a kedvenc manikűröm tőled.
  annyira szép,hogy hihetetlen!!!!

  VálaszTörlés
 2. Úhhhhh! :D
  Gyönyörűséges lett! Minden manikűröd láttán azt szoktam gondolni, hogy ettől már biztos nem lehet jobbat, szebbet, ügyesebbet csinálni, aztán szembesülök vele, hogy dehogynem! :)

  VálaszTörlés
 3. Bakker, a technikát most olvastam el, és ATYAÉÉG! :)
  Mekkora ötlet!

  VálaszTörlés