2014. szeptember 29., hétfő

Max Factor piros-fehér maniA szeptemberi kedvencek összeírása közben eszembe jutott, hogy igazán méltatlan dolog, hogy a kedvencek között szereplő lakk és nyomda még nem is szerepelt a blogon, ezért ezt most gyorsan pótolom!
Mostanában sokszor viselek fekete-fehér ruhát, amit szívesen párosítok pirossal: piros kiegészítőkkel, mint nyaklánc, fülbevaló, cipő és piros(as) körmök. A ruha mintájához hasonlót találtam az új Cici&Sisi körömnyomdaszettben, így nagy örömömre azt is hasznosítani tudtam. 

Mind a fehér, mind a piros lakk nagy kedvenc mostanában nálam! Egy egyszerű fehér lakkért nem szoktam különösebben rajongani, hisz önmagában sosem viselem, viszont tökéletes nyomdaalap, ennek köszönhetően pedig az utóbbi hetekben igen gyakran előkerült. Szépen terül, jól pigmentált, szép fehér lakk, nagyon örülök, hogy őt választottam!


A piros lakkról pedig szintén áradoztam már, nem véletlenül került a szeptemberi kedvence közé! Szépen terül, szép fényes finise van, bár én megszokás miatt ebből is két réteget használok, nekem úgy tetszik jobban!

Használt lakkok és lemez:
Jollie France alapozó körömerősítő
Max Factor Gel Shine körömlakk Patent Poppy
Max Factor Glossfinity körömlakk Snow white
Essence Nail Art Stampy Polish Stamp me! Black
Cici&Sisi körömnyomdalemez Nr 07
Essence Studio Nails Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakkTi szeretitek a fekete-fehéret pirossal párosítani?

6 megjegyzés:

  1. nagyon szuper lett. pont ma nézegettem ezt a mintát én is :) na majd legközelebb...

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű lett. nagyon jól összepasszol a manikűr a színeivel. :)

    VálaszTörlés
  3. Klasszikus színpárosítás :) Nagyon tetszik a mani!

    VálaszTörlés