2014. szeptember 8., hétfő

Manikűrvadász 11. fordulóA Manikűrvadász 11. fordulója számomra azért is különösen kedves, mert ezúttal én lehettem a játék házigazdája! :)

„A Manikűrvadász célja, hogy minél jobban megismerjük egymás oldalait, alkotásait, hisz egyre több lány gondolja úgy, hogy körmös próbálkozásait blog formában mutatja be másoknak.” 
Nem hiszem, hogy túl sokan lennének a mai magyar blogvilágban, akik nem hallottak még IsaBella kezdeményezéséről, de én is összefoglalnám a 2013 tavaszán indult játék lényegét:
A játék során a fordulót szervező házigazda kiírja a játékfelhívást, amelyben megjelöli a jelentkezési határidőt. E határidő lejárta után minden jelentkezőhöz hozzárendeli egy másik jelentkező blogját, ahonnan a következő határidőig kell választani és elkészíteni egy manikűrt. Nem kötelező pontos másolatot készíteni az eredeti manikűrről, ha szeretnétek, vihettek bele egy kis csavart is! A házigazda által előre meghatározott időpontban pedig mindenki közzéteszi az általa levadászott manikűrt.
Ebben a fordulóban az én párom Szilvi lett, kinek blogja nem volt már számomra újdonság, hisz régóta követem. Izgalmas és ötletes manikűröket készít, nem meglepő tehát, amikor örültem, hogy őt sorsolta mellém a szerencse. 
Eleinte féltem, hogy nehéz lesz manikűrt választani, de végül nagyon gyorsan meglett a kiválasztott, mivel már a Second hand rose elnevezésű manikűr megjelenésekor is nagyon tetszett az eredmény:


az eredeti manikűr


Amilyen gyorsan kiválasztottam az elkészítendő manikűrt, annyira megszenvedtem a saját verziómmal! Nem tudom, hogy csak izgultam, hogy sikerül-e olyan szépet készítenem, mint Szilvi, vagy tényleg összeesküdtek ellenem a körömlakkozás istennői, de ilyen sokszor még talán sosem töröltem le - kezdtem újra egyet sem! Először túl sűrű mintát választottam, így az alapszínek nem látszottak ki a manikűrből, majd a macskáim eltüntették a fedőlakkom, majd megtaláltam ugyan, de a besűrűsödött állagnak köszönhetően totálisan elkente a mintát... A lemosás után másik mintákat választottam, de ekkor rá kellett jönnöm, hogy nemcsak a sűrűség volt a baj, a picit felhigított Essence BTGN fedőlakkom és az új Konad nyomdázólakkom egyszerűen nem szeretik egymást, így újra le kellett mosnom a manikűrt...

Végül PAncsisan, szivaccsal és a jól bevált nyomdázólakkal oldottam meg a manikűrt:26 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett! És az eredeti is nagyon tetszik. :) Köszönjük a szervezést! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett, imádtam ezt a manit már Szilvinél is :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik a te verziód és az eredeti is :)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű lett! :) nagyon tetszik:)

  VálaszTörlés
 5. Szia! Lehet tudni, ki rendezi a következő fordulót? Lehet, csatlakoznék, de nem tudom kinél, hogyan tehetném ezt meg. :) Előre is köszönöm válaszodat, illetve bárki másét, aki ír. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Most vettem észre, hogy már kikerült a forduló összefoglalója és kihirdetésre került a következő forduló háziasszonya, aki Szilvi lesz
   (http://k-orom.blogspot.hu/)
   Remélem részt veszel Te is! :)

   Törlés
  2. Szia! Köszönöm a választ! Szilvi már közben megkeresett, úgyhogy képbe kerültem időben! ;) Szép estét!

   Törlés
 6. Mindkét munka csodálatos! A körömnyomdázás végtelenül kreatív lehetőség a körmök díszítésére, és látva az ilyen varázslatosan szép műveket, az ember lánya indul is azonnal lakkokat válogatni, hogy hasonló szépeket produkáljon!
  Köszönöm, hogy részt vehettem a játékban! :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lett, igazi őszies manikűr! :)

  VálaszTörlés