2014. szeptember 15., hétfő

Gift swapTavaly a Blog karácsonyról lemaradtam, így amikor láttam Rami felhívását egy ahhoz hasonló kezdeményezésről, a Gift swap-ról, azonnal jelentkeztem :)
A jelentkezőket párokba sorolta Rami, így kiderült, hogy én Pankától kapok meglepetést, jómagam pedig Nórit próbáltam megörvendeztetni. 

Panka nem hagyta későre a csomagom feladását, jó korán megkaptam! Mindig nagy az öröm munka közben, amikor érkezik egy csomagom, mivel ezúttal meglepetés is volt, főleg fülig ért a szám! No de lássuk mit is hozott nekem a postás:
Az Isana mandulás körömlakklemosó nagy kedvenc nálam, mostanában igen sok fogy belőle, így nagyon jól jött az utánpótlás! A Kinder csoki kezdett el a leghamarabb kopni, mert az én drága-jó Emberem titkon rájárt a kis dobozra :D
Emellett kaptam még egy türkiz Essence szemhéjpúdert - ennél el is gondolkodtam, hogy ennyit emlegettem a blogon mostanában a türkiz mániámat, vagy Panka ilyen ügyesen ráhibázott?
A szempillaspiráljaim épp kifogyóban vannak és bár szeretem őket, szívesen próbálok ki újakat is, ennek a spirálnak pedig hihetetlenül dús keféje van, tuti szuper lesz!
Meglepődtem volna, ha nem lapul a csomagomban körömlakkozáshoz való eszköz! :) Kaptam is egy Miss Sporty narancs színű homoklakkot - nemsokára hozok is vele majd egy szép manikűrt! :D Ha nem is ugyanabban a manikűrben, de kíváncsian várom, hogy láthassam hogyan szuperál a lila  Essence Effect Nails glitter! Több ötletem is van már, hogy mit alkossak vele :)
Megvallom őszintén, a Rimmel Kate rúzs láttán picit megriadtam, mert nem hordok sötét színeket (és azt hittem, hogy a rúzsnak olyan színe lesz, mint a tokja), de szerencsére Panka nagyon jól választott, szép, hétköznapokon is hordható színe van a rúzsnak (és mostanában egyre többször nyúlok rúzsért!)
Emellett érkezett még a csomagban egy szivárvány színű karkötő is - ezt Te készítetted, Panka? 

Összességében nagyon örülök a csomagomnak, igazán jó móka volt részt venni ebben a kezdeményezésben: várni az én csomagom, összeállítani egy másikat egy számomra ismeretlen embernek izgulva, hogy vajon tetszik-e neki...
Biztosan részt veszek a következő fordulóban is! :)


Nézzétek meg a többiek milyen szépségeket kaptak!6 megjegyzés:

  1. De klassz csomagot kaptál! :)

    VálaszTörlés
  2. Klassz dolgokat kaptál! A Miss sporty lakk nekem jelenleg a körmeimen van és imádom. Ebben az idöbem feldobja a napjaimat. :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon figyelmes volt a csomag összeállítója, ezek remek holmik!!

    VálaszTörlés