2014. szeptember 3., szerda

Az első őszi manikűr
Már ami az idei évet illeti! Bár még sok színes manikűrterv van a fejemben és bízom benne, hogy számíthatunk némi indián nyárra, amikor el is készíthetem őket, de ez a mostani hűvös idő megihletett. A minap láttam valahol egy szép száraz ecsetes technikával készült manikűrt, és bár többször alkalmaztam már én is ezt a technikát, befészkelte magát a fejembe a gondolat, hogy ismét ilyen manikűrt készítsek (nagy volt a kísértés, hogy picit összenyomdázzam, de ezúttal nem tettem).
A száraz ecsetes technika is olyasmi, amit gyakorlatilag lehetetlen elrontani, hisz nincsenek benne elvárt formák, alakzatok. Csak alaposan lehúzogatjuk az ecsetről a festéket, hogy a lehető legvékonyabb csíkokat tudjuk húzni vele, ezúttal nem egybefüggő fedést akarunk elérni vele.
Hogy ne legyen olyan egyhangú a manikűr, a mutató- és kisujjamra sütőtöksárga Avon lakk került egy-egy sötétbarna pöttyel, a többi körmömön pedig a fent említett technikát alkalmaztam. 
 
 A használt lakkok:
Essence Studio Nails Pro White Effect körömfehérítő lakk (alaplakként)
Avon Nailwear Pro+ körömlakk: Sahara Sunrise
Essence Nude Glam körömlakk: Hazelnut Cream Pie
Catrice Ultimate Nail Lacquer körömlakk: Orango Bloom
Catrice Ultimate Nail Lacquer körömlakk: Rusty but Sexy
Catrice Ultimate Nail Lacquer körömlakk: Oh My Goldness!
Catrice Ultimate Nail Lacquer körömlakk: In The Bronx
S-he Stylezone körömlakk Nr332
Essence Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakk


Ti elővettétek már az őszi színeket?

12 megjegyzés:

 1. Nálam mindenféle színek vannak minden évszakban, de túlnyomórészt azért a sötétek vannak most előtérben :) Ez a sárga lakk gyönyörű, a mani is tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy beköszönt a hideg, én is a sötétebb színeket veszem elő! :)

   Törlés
 2. Jaj nekem is a sárga lakk! Lehet ezt még kapni?! Most kevertem ki lakkokból az új Barry-M paprika színt, jól mennének egymáshoz! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Átnyálaztam tegnap a katalógust, de sajnos úgy tűnik, hogy az egész Nailwear Pro termékcsalád eltűnt :(
   Esetleg kérdezz rá az Avon tanácsadónődnél, hogy tud-e valami beszerzési lehetőséget: szokott lenni nagyobb városokban Avon bolt, sőt nálunk Veszprémben a város kórházban van egy nagy üzlet, ahol régebbi termékek is kaphatóak, hátha

   Törlés
 3. Nagyon tetszik, igazán őszies :)

  VálaszTörlés
 4. Rengeteg Avon körömlakkom van, minden hónapban átfutom a katalógust és hogy hooogy ezt a színt nem szúrtam ki???? :)
  Nagyon tetszik. Most akarom :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyáron lehetett kapni, úgy rémlik, mintha csak egy-két hónapig szerepelt volna a katalógusban. Tegbap átnyálaztam a szeptemberi katalógust, úgy tűnik, hogy az egész nailwear pro termékcsalád eltűnt volna a katalógusból. Neked is azt tudom javasolni, mint Lollinak: ha van a városotokban nagyobb Avonos üzlet, esetleg ott próbáld meg, hátha van még nekik (vagy az Avon tanácsadónőt kérdezd meg, hátha neki van ötlete)

   Törlés
  2. Ahogy olvastam a kommenteket, egyből keresésbe fogtam, mivel nagyon a szívemen viselném, ha nem lehetne már kapni ezeket a lakkokat.
   Nos igen, nagyon sok lakk távozott a Nailwear Pro+ családból, de el nem tűnt. :D (hál' istennek, nekem az egyik kedvenc termékcsaládom, most megnyugodtam.) Csupán a gél lakkok foglalnak most helyet a katalógusban, de szerintem idővel ismét benne lesznek a Nailwear-ek is.
   Jó hír, hogy az az árnyalat ami nektek tetszik, lehet kapni, csak normál áron. Érdemes figyelni folyton a katalógust, őszre tutira visszahozzák, hisz nagyon szezonális szín.

   https://avononline.avon.hu/Termek/9828

   Törlés
  3. Köszi az infót!
   Én csupán azért bizonytalanodtam el ezügyben, mert számos Nailwear Pro+ körömlakk szerepel a szeptemberi akciós szórólapon, ami ha jól tudom azt jelenti, hogy nem lesznek már többé kaphatóak a katalógusban.
   Bár az tény, hogy nem a termékcsalád összes színe, lehet, hogy csak az időszakosan kapható színeket vonják ki. Sajnos a katalógusban nem szereplő termékek listáját jelenleg nem találom, az alapján biztosan lehetne látni, hogy mi az, amit lehet még rendelni, csak épp most nem szerepel a katalógusban

   Törlés
  4. Most kaptam kézhez az októberi katalógust, benne van a Sahara Sunrise árnyalat (89. oldal), ráadásul akciós, 849 Ft-ért lehet rendelni :)

   Törlés