2014. augusztus 1., péntek

Napi köröm: Angol rózsa ezüsttelFolytatva a júliusi "manikűrfolyamot", kezdjük az augusztust is egy körmös bejegyzéssel!
Emlékszem, hogy nagyon rá voltam kattanva az Essence English rose lakkjára akkor, amikor megjelent! Amennyire tetszett akkor és amilyen gyakran kenegettem anno, annyira elhanyagolt lett az utbbi időben (ami persze nem csoda, hisz számtalan másik gyönyörűség is várja, hogy a körmeimre kenjem. Ez volt az egyik első manikűröm a MoYou Artist lemezzel, ezúttal ezüstöt párosítottam a rózsaszín lakkokhoz:


Az újdonság ebben a manikűrben az, hogy a színátmenetet most a körmöm hosszában alkottam meg, nem pedig a szokásos módon keresztben. Talán nem annyira feltűnő, kicsit olyan érzése van az embernek, mintha nem jutott volna mindenhova lakk a körmön, de ez szándékosan készült így! :)
Egyébként a MoYou lemezek XL mintái egy picit nagynak tűnnek a körmeim méretéhez, amit azért sajnálok kissé, mert a normál minták pedig két körmömre (középső és hüvelykujjakon) viszont kicsik. No sebaj, ez legyen a legnagyobb problémám velük! :)

A használt lakkok:
A használt lakkok:
Essence Studio Nails Pro White Effect körömfehérítő lakk (alapként)
Essence Colour & Go körömlakk: sweet as candy
Essence Colour & Go körömlakk: English Rose
Lovely Snow Dust körömlakk Nr 3
Essence Nail Art Stampy Polish: Stamp me! Silver
Essence Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakk


A használt lemez: MoYou Artist Collection Nr 03


3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, a nyomdázás meg a szolid szín is, nagyon elegáns!

    VálaszTörlés
  2. érdekes lett a színátmenet, de jó értelemben, szerintem szép lett :))

    VálaszTörlés