2014. augusztus 5., kedd

Manikűrvadász 11. forduló - FelhívásAz a megtiszteltetés ért, hogy az előző forduló szervezője, Djkaty engem kért fel, hogy legyek a Manikűrvadász 11. fordulójának házigazdája! Meg kell valljam, meglepett a felkérés, de természetesen nagyon örültem neki, hiszen amióta hallottam erről az izgalmas kezdeményezésről, én is részt veszek benne.

 
 
 
 
No de mégis, mi az a Manikűrvadászat?
„A Manikűrvadász célja, hogy minél jobban megismerjük egymás oldalait, alkotásait, hisz egyre több lány gondolja úgy, hogy körmös próbálkozásait blog formában mutatja be másoknak.” 
Nem hiszem, hogy túl sokan lennének a mai magyar blogvilágban, akik nem hallottak még IsaBella kezdeményezéséről, de én is összefoglalnám a 2013 tavaszán indult játék lényegét:
A játék során a fordulót szervező házigazda kiírja a játékfelhívást, amelyben megjelöli a jelentkezési határidőt. E határidő lejárta után minden jelentkezőhöz hozzárendeli egy másik jelentkező blogját, ahonnan a következő határidőig kell választani és elkészíteni egy manikűrt. Nem kötelező pontos másolatot készíteni az eredeti manikűrről, ha szeretnétek, vihettek bele egy kis csavart is! A házigazda által előre meghatározott időpontban pedig mindenki közzéteszi az általa levadászott manikűrt.
 
 
A játék menete ezúttal a következő:
 
1. Jelentkezési időszak:

Ebben az időszakban tudtok jelentkezni a Manikűrvadászra. Ezt úgy tudjátok megtenni, ha küldetek nekem egy e-mailt a pancsi.pipereasztala@gmail.com címre, melyben megírjátok a neveteket és a blogotok elérhetőségét. Az e-mail tárgya lehetőleg legyen Manikűrvadász, hogy könnyebben megtaláljam a leveleket. Minden jelentkezésre küldök egy rövid válaszlevelet, hogy tudjátok, a jelentkezésetek regisztrálva lett (amennyiben nem kaptok választ, kérlek jelezzetek még egyszer, akár itt megjegyzés formájában is). 
Kérem, hogy a jelentkező blogokon legyen legalább 8-10 manikűr, amiből a kisorsolt párotok választani tud majd a vadászat során. Fiatal blogok és bloggal nem rendelkezők is jelentkezhetnek, ekkor a régebbi blogokból kaptok párt, és az ottani manikűrök alapján alkotott munkákat tudjátok majd elküldeni nekem.
 
A jelentkezési időszak vége: 2014. augusztus 20. 
 
 
2. A párok kihirdetése:
A jelentkezési időszak lejárta után kisorsolom a párokat, majd kihirdetem a blogon is – ezzel megkezdődhet a vadászat! :)
 
 
3. A manikűrök közzététele:
A párok kihirdetése után nagyjából két hét áll a rendelkezésetekre a manikűrök kiválasztására és elkészítésére. 
Kérem, hogy a bejegyzésben szerepeljen a 11. forduló képe (lásd fent), valamint az eredeti alkotás képe és az eredeti manikűrre mutató hivatkozás. 
A bloggal nem rendelkező résztvevők a határidő előtt legkésőbb egy nappal küldjék el számomra manikűrről készült képeket az eredeti manikűrre mutató hivatkozással együtt, ezeket a blogon egy külön bejegyzésben teszem közzé.
 
 
Hajrá, vadászatra (jelentkezésre) fel! :)

14 megjegyzés:

 1. A szösz egye meg, 20-ig nemhogy 8, de fele annyi manikűr sem lesz a blogon,de majd belehúzok a következő fordulóra. Most megmaradok néma csodálónak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A régi blog nincs már meg? Ott voltak manikűrök, vagy rosszul emlékszem?

   Törlés
  2. Igen, ott voltak :) De a régi már nincs... az új blogon is van/lesz szépség téma, de őszintén szólva mostanában annyira a minimál manikűrök felé húzok (egyrészt hogy gyorsan meglegyen, másrészt múlt héten a körmömről belepotyogott egy strassz a kiságyba, Zalán majdnem benyalta...), azt meg nem érdemes fotózgatni :)

   Törlés
  3. Hű, ez a strasszköves dolog nagyon rémisztően hangzik! Még jó, hogy nem ette meg a kissrác!
   Viszont ha szeretnél, lehet jelentkezni blog nélkül is! Ekkor kapsz egy másik blogot, ahonnan tudsz választani, a többik meg kitaláljuk, ha szeretnéd! Annyi, hogy Tőled nem tudnak választani ...

   Törlés
  4. Azt hiszem, megvárom a következő fordulót, és addig megpróbálok alkotni :) Baba-mama-életmód blog a beauty blogok között..érdekes lesz :D

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Nekem még nem jött válaszlevél!

   Törlés
  2. Mert több alkalommal is visszadobta a freemail a Neked küldött levelemet! Fent vagy a listán :D

   Törlés
 3. Végre bloggerként tudok jelentkezni :)

  VálaszTörlés
 4. Ó, hát erről lecsúsztam.. csak most láttam a felhívást. :/

  VálaszTörlés