2014. augusztus 8., péntek

Kifutó Essence Silky Touch pirosítókJavában zajlik a kifutó Essence termékek kiárusítása, ami szuper hír egy sminkőrült csajnak, hiszen jó minőségű termékeket lehet kifogni igen olcsó áron (konkrétan 349 Ft-ért). Az állandó szortimentből kikerülő termékek közül szeretném a figyelmetekbe ajánlani az alábbi pirosítókat, amelyek megérik az árukat véleményem szerint!Több szín is lapul a sminkes szekrényemben, e kettő a legújabb szerzeményem. A rózsaszín új, a kiárusítás során szereztem be, a barackos színt kicsit korábban, még teljes áron. 
Véleményem szerint ezek a termékek ideálisak kezdő, vagy épp gyakorlatlan kezű sminkeseknek: visszafogott színek, amelyekkel könnyű finom, visszafogott sminket készíteni. Átlátszó, műanyag tokban kapjuk a pirosítókat, ami nem túl minőségi ugyan, viszont én szeretem, ha egyből látom, melyik színt tartom a kezemben. Nem porzanak, könnyen felvihetőek, viszont az én arcomon a nap végére kissé megkopnak (pedig nem tapogatom túlzottan az arcom). 

50-es árnyalat: Sweetheart
Nagyon szép, semleges tónusú barackos rózsaszín. Visszafogott átmenet a barack és a rózsaszín között, ideális a világosabb bőrű lányok számára. Építgetni kell, ha erősebb színt szeretnénk elérni, a hétköznapokra tökéletes!

30-as árnyalat: Secret It-girl
Arany csillámos barack szín, nálam a nyári sminkek favoritja idén, jól mutat az enyhén barna bőrömön. Picit csillámos, ami a bőrön is látszik, de egyáltalán nem zavaró. 
Tekintélyes mennyiséget, 5 grammot kapunk, ami sokáig kitart, de a régieknél már elértem a pan alját, így sajnálom, hogy megszűnnek! (Viszont izgatottan várom az új színeket)

A színminták:

Sweetheart - Secret It-girl (természetes fény - vaku)


Ismeritek ezeket a pirosítókat?

3 megjegyzés:

  1. Naná hogy ismerem :D A Catrice pirosítók mellett a másik nagy kedvenceim, különösen a Secret it girl :) Sajnos már igen megfogyatkozott :(

    VálaszTörlés
  2. Tegnap vettem meg mindkettőt. :-)

    VálaszTörlés
  3. Sok jót hallottam róluk, de most inkább 4 szemcerkát vettem a kiárusításon :)

    VálaszTörlés