2014. augusztus 17., vasárnap

Back to school manikűrBár én személy szerint inkább havi zárás manikűrnek hívtam ezt az alkotást, ezt csak a pénzügyi területen dolgozók értenék, így maradjon inkább vissza az iskolába manikűr :)


Még nyáron vásároltam az alapszínt adó kék Essence körömlakkot - én magam is meglepődtem, de amikor megláttam a világoskék lakk gyönyörű lila fényét, nem tudtam otthagyni. Amikor a témán gondolkodtam, egyből ez a lakk ugrott be: engem kissé a farmerra emlékeztet, amiről pedig az jutott eszembe, hogy ha most iskolába mennék, akkor farmert húznék decens fehér blúzzal és vagány nyakkendővel :)
Két ujjamra került ezúttal körömnyomda, a többin hagytam érvényesülni az alapszínt, az iskolát, tanulást ezúttal a számok jelképezik. Érdekes, hogy anno középiskolában nem voltam túl jó matematikából, szövegelésben mindig jobb voltam (gondolom nem sok ismerősöm lepődik meg most), végül mégis pénzügyi területen kötöttem ki, a számok a mindennapjaim szerves részévé váltak. 
A használt lakkok és lemez:
Essence Pro White Effect körömfehérítő lakk (alaplakk)
Essence Colour & Go körömlakk Nr173 Over the rainbow
Lovely Classic körömlakk Nr25
Essence Colour & Go (régi) körömlakk Hard to resist (nyomdázva a kék számokat)
Essence Colour & Go Stampy Polish Stamp Me! white
Essence Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakk

Bundle Monster BM-311 lemez


Ti szerettetek iskolába járni?

8 megjegyzés:

 1. Tényleg nagyon szép színe van ennek a lakknak, látni benne azt a lilás irizálást :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik az ötlet meg a színek is :) Anyám havi záráskor nem szokott szabira menni, amúgy ő csak akkor lakkoz, ha én festem ki neki :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem egyből lejött a "havizárás" ;) Nagyon szép színe van ennek a lakknak, pedig tudod, nem vagyok egy kék-rajongó.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép ez az essence lakk.:) A manikűr is nagyon tetszik! A havi zárás hozzám is közelebb áll mint a vissza az iskolába. :)

  VálaszTörlés
 5. Ezek a színek, tényleg iskolába való manikűr lett farmerral inspirálva :)

  VálaszTörlés
 6. Anya két napja a plafonon pattog a zárás miatt XD Amúgy régen kentem fel essence lakkot, de most kedvet kaptam a manikűröd miatt :)

  VálaszTörlés