2014. július 22., kedd

Sárga virágok MoYou módraAmióta megkaptam az új MoYou lemezeimet, minden manikűrhöz használom őket (ha nem láttad az őket bemutató bejegyzésem, itt megtalálod). Nem volt ez máshogy ennél az alkotásnál sem: a sárga felsőmhöz terveztem a manikűröm (szokás szerint).

Alapként ismét a szivacsom után nyúltam. Előszeretettel alkalmazok színátmenetet a nyomdázás alapjaként, aminek több oka is van: egyrészt látványos, mégsem túl harsány ilyen formán két szín a körmökön, másrészt pedig így vékonyabb és ezáltal gyorsabban száradó alapot tudok készíteni. Korábban az ilyen színátmenetekhez mosogatószivacsot használtam, de mostanában inkább az alapozó szivacsért nyúlok, mivel ezzel finomabb, egyenletesebb átmenetet tudok alkotni és így nem látszik a szivacs nyoma sem a körmökön. 
Az alapozólakk után egy réteg fehér színt vittem fel a körmökre, majd száradás után a szivaccsal ütögettem fel a sárga és fehér színt keresztben a körmeimre. Ez a réteg már gyorsan megszáradt, a körömágyak alapos megtisztítása után már nyomdázhattam is. Egy mintát használtam a körmeimre, de minden körömnél változtattam picit a minta helyzetén, hogy ne legyenek teljesen egyformák. A virágok közepébe pontozóval narancs színű homoklakkot vittem fel, majd a kedvenc fedőlakkommal zártam a manikűrt.
Szerintem nagyon vidám, nyárias alkotás lett, be kell ismernem, hogy szeretem az élénksárga színt a körmeimen :)A használt lakkok:
Jollie France alapozó körömerősítő
Lovely Nr 25 (fehér)
Avon Nailwear Pro+ körömlakk: Inspire
Essence Nail Art Stampy Polish Stamp Me! Black
Lovely Baltic Sand Nr1
Essence Better Than Gel Nails magas fényű fedőlakk

12 megjegyzés:

 1. Ez valami gyönyörű *-* Nagyon tetszik

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép, sokáig nézegettem a képeket. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jól összekombináltad a színeket és a mintákat, le a kalappal!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett, és már alig várom a többi MoYou-s manikűrödet :-)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm lányok, örülök, hogy tetszik! :)
  Sok-sok MoYou-s manikűr következik, már be is van fotózva néhány és folyamatosan készülnek is az újak (szuperek ezek a lemezek!) :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon vidám lett ezzel a sárgával+a piros virágközepekkel :) Alapozószivacsot kimosod utána vagy kuka? Mert a mosogatószivacsot én ki szoktam dobni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én mindig levágom azt a részt róla, amin körömlakk van, és ami megmarad szűz rész, azzal még lehet később alkotni :)

   Törlés
 7. Nagyon jól néz ki, szuper a szín és a minta választás :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép lett! Szerintem akár hivatásnak is választhatnád ezt, annyira jó vagy!!! :-)

  VálaszTörlés