2014. július 26., szombat

Moyra Holographic Nr 256A holo-láz engem elkerült (eddig). Valahogy úgy voltam velük, mint anno a homok lakkokkal: szép-szép, de nem értettem, miért rajonganak értük annyira a lányok. Ezt a Moyra lakkot is már hetekkel korábban megvettem, de nem éreztem késztetést, hogy azonnal felkenjem. Most is a kinézett mintáról jutott eszembe, hogy talán jól mutatna alatta a holo lakk. Nos, eddig tartott az én "láz-mentességem", most beleszerettem, úgyhogy muszáj leszek még néhány színt beszerezni!

Ő az első, de nem utolsó holo lakkom, az már biztos!
A fedésén nagyon meglepődtem, ugyanis viszonylag sűrű lakkról van szó, a körmeimen egy rétegben látható. A sűrűségen és fedésen felbuzdulva kipróbáltam nyomdázásra is, úgy is működött (no már csak ezért is kell belőle még néhány szín). 
Viszont nekem nem tetszett fedőlakk nélkül, olyan kis fénytelen (de nem matt volt), mondhatni semmilyen, a fényes fedőlakk hozta ki az igazi szépséget a lakkból.
A nyomdaminta a MoYou Mother Nature Collection 10-es számú lemezéről származik (a középső pillangó teste).


napsütésbenTi szeretitek a holo lakkokat? 

6 megjegyzés:

 1. Önmagában is csodaszép ez a holo lakk, de nyomdázva még gyönyörűbb *.*

  VálaszTörlés
 2. Ez a holo lakk nekem is meg van, és én is önmagában olyan fénytelennek éreztem, fedőlakkal tényleg szebb,azért nem is mutattam még meg a blogomon, viszont ezzel a nyomdázással nagyon gyönyörűen mutat :)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű ezzel a mintával. Én is nyomdáztam már velük és nagyon tetszik a végeredmény. :) Igazán különleges. :)

  VálaszTörlés
 4. Uh, hát valami csodálatos az a MoYou minta! Nekem a Moyra holo lakkok közül a kék van meg, egész jó, de lehetne kicsit holosabb, illetve fedőlakk nélkül nagyon hamar kopni kezd.

  VálaszTörlés
 5. Ez nekem is megvan, csak ne kopna le egy nap után...igen, fedőlakkal is. (Persze nem kellene egész nap gépelni :) A nyomdázás nagyon feldobja!

  VálaszTörlés