2014. június 12., csütörtök

Heti mani: Avon Platinum Top CoatIgen, jól látjátok, nem is napi, hanem heti, mert annyira tetszett ez a manikűr, hogy nem volt kedvem majd' egy hétig lemosni. Pedig még csak nem is egy nagy különlegesség ez az Avon fedőlakk, de mégis, annyira tetszik az egyszerű, krém finisű lakkokon hogy nagyon!
Amikor megláttam a katalógusban, eszem ágában sem volt megrendelni, de aztán amikor láttam a Krémmánián, hogy Bandita nagyon lelkesedett érte, gondoltam tudhat valamit, megrendelem én is :)
Mostanában feltűnően hanyagolom a csillámos-glitteres körömlakkjaimat, nem vonzanak túlzottan. Ez azonban más:visszafogott, nem túl feltűnő, de mégis, amikor felkentem, csak forgattam ide-oda a körmeimet és nézegettem az eredményt napfényben, sötétben ...
A lakk maga igen egyszerű kis valami: teljesen áttetsző bázisban, gyémántporszerű mikrocsillámok úszkálnak - nem túl feltűnő, de visszafogott manikűrökhöz, krém finishez szuper fedőlakk. Finoman magára vonja a tekintetet és az ember csak gyönyörködik a végeredményben.

vakuval feltűnőbbek a csillámok
Meg kell valljam, nem igazán lelkesedtem mostanában ennyire fedőlakkért (no talán a China Glaze Fairy dust lakkjáért, ami hasonló, de ez jóval visszafogottabb), legszívesebben mindenre ezt kenném fel :)
Így néz ki maga a fedőlakk:Maga a manikűr többi része semmiség, csupán a gyűrűs- és mutatóujjamra került díszítőlakkal némi minta és egy vizes matricavirág a gyűrűsujjra (az érzés, amikor látod ámulni a főnököt, mert azt hiszi, kézzel festetted a virágot - megfizethetetlen :D

A használt lakkok:
Catrice Quick Dry & High Shine Top Coat (alaplakként, mert fedőként nem vált be)
Essence Colour & Go Nr 107 Naughty and Pink!
Avon Nail Experts latinum Top Coat
Noname fehér díszítőlakk
Vizes körömmatrica (sajnos már nem emlékszem honnan, talán Born Pretty Store)
Essence Better Than Gel Nails Top Sealer High Gloss (fedőlakk)


Szeretitek a visszafogott csillámos lakkokat?

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a manid, ez a fedő pedig ad neki egy nagyon visszafogott sziporkázást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagy kedvenc lett ez a kis fedőlakk, pont azért, amit írsz :)

      Törlés