2014. május 22., csütörtök

Napi manikűr: Catrice Celtica 'Love, Peach & Harmony'Májusban nagyon ellustálkodtam a blogírást: valahogy jobban esett csak olvasgatni, sminkes videókat nézni Youtube-on, véleményeket írni a Krémmánián, mint önálló gondolatokat papírra vetni. Néha eszembe jutott, hogy talán túl hosszú lesz ez a szünet, de nem hagytam, hogy lelkiismeret furdalássá váljon, hisz a blogírás mégiscsak egy hobbi, ha van kedve az embernek csinálja, ha nincs, akkor pedig nem. 
No persze közben azért nem lustálkodtam: a majdnem mindennapi manikűralkotást továbbra sem tudom megunni, sminkelni is sminkelek minden nap és folyamatosan olvasgatok a bőrápolásról (ez már szinte szenvedélyemmé vált és nagyon örülök, amikor egy-egy olvasóm, ismerősöm megkérdezi a véleményem – alig tudnak lelőni, olyan hosszan válaszolok! :D

Ezúttal egy néhány hete készült manikűrt hoztam Nektek megmutatni. Ha tavasz, akkor eljön a barackszínű körömlakkok szezonja: valahogy máskor nem nagyon nyúlok az ilyen árnyalatokért, tavasszal azonban gyakran. Ezért is örültem meg, amikor hozzájutottam ehhez a szép, arany mikrocsillámos barack színű lakkhoz. Az üvegben gyönyörű színe és arany fénye van, ez sajnos a körmeimen már nem érvényesült annyira, ráadásul elért a barack színű lakkok átka: nem sikerült a legszebben felvinni a körmeimre. Nem tudom mi az oka, de a barack színű lakkok az én körmeimen mindig csíkozódnak, nem lesz olyan szép a lakkozás, mint szeretném.


vakuval


A Snow Dust Nr 1 arany színű homoklakkjával párosítottam: a gyűrűsujjamra teljes egészében azt kentem, a többi körömre pedig egy-egy pötty került a homoklakkból. 
Nekem bejött, néha kell ilyen visszafogott manikűr is a sok színes alkotás mellett.


Nektek hogy tetszik?

9 megjegyzés:

 1. Nagyon mutatós :) Egy pár hete én is barack színű lakkot párosítottam arannyal :D És azt kell hogy mondjam azt a lakkot én sem tudom felkenni szépen ...

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép színe van ennek a lakknak és szuper választás volt mellé az arany homoklakk, szép lett a mani! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép! :) Pont ma gondoltam rád egyébként, hogy mi lehet veled, mert nem emlékeztem, hogy írtál volna mostanában. Örülök, hogy újra itt vagy. :)

  VálaszTörlés
 4. Imádom a barackokat és aranyat is, így természetes, hogy ez a mani nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 5. nagyon szép lett, nekem is tetszik! :)

  VálaszTörlés