2014. március 21., péntek

Sleek Pout Polish: Pink CadillacA decemberi MUP rendelésem során került a kosaramba ez a termék. Sok videóban láttam már és nagyon kíváncsi voltam, miért is dicsérik oly sokan. A szokásos színben, rózsaszínben rendeltem meg, pontosabban a Pink Cadillac árnyalatban, mert úgy éreztem, hogy ezt használnám ki leginkább. A csomagolás tetszik: széles és lapos kis tégely, mely 10 grammnyi terméket tartalmaz (nagyon sokáig elég lesz). Sajnos felülről nem látszik sem a választott árnyalat színe sem a megnevezése, mert a fekete kupakon csak a Sleek embléma és a termék megnevezése szerepel, az árnyalaté a csomagolás alján kapott helyet. Viszont a tégely alsó része átlátszó, így oldalról vagy alulról már egyértelműen be tudjuk azonosítani (ha több színnel rendelkezünk). Az oldalán található megnevezés szerint ez egy színezett ajakbalzsam, ami szerintem jobban tükrözi a valóságot, mint a szájfény elnevezés. Van ugyan némi fénye, de egyáltalán nem vizes, inkább szaténfénynek jellemezném. 

természetes fényben


vakuval


A pigmentáltságában kellemesen csalódtam, mert nem is gondoltam, hogy tényleg ilyen erőteljes színe lesz. Egy színezett ajakápolóhoz képest igazán jól pigmentált termék.
natúr ajkaim

ajkakon a SleekUgyan tudtam a rendeléskor, hogy ez bizony tégelyes, belenyúlós darab, akkor nem gondoltam, hogy ez mennyire fog zavarni. Viszont most úgy látom, hogy mivel színezett termékről van szó, eléggé zavaró. Alapjáraton nem szoktam ecsettel felvinni az ajakápolóimat/szájfényeimet, így ennél sem teszek így. Viszont minden krémezés után meg kell törölni az ujjam, hisz ezt a rózsaszín kencét nem kenegethetem el a kezemen, mint más színtelen krémet. 


Ami viszont jobban zavar ebben a termékben, az az íze. Elkerülhetetlen, hogy egy-egy krémezéskor egy nagyon kevés kerüljön a számba (nem, nem eszem meg, de mégis). Sajnos nagyon rossz, kesernyés íze van, amit szinte egész nap érzek, ha ezt használom, és ez sajnos eléggé visszaveti a kedvem, amikor ez után akarok nyúlni. Érdekes, hogy általában figyelnek erre egy ajakápoló terméknél, eddig csak egy Avonos ajakápolóval volt ilyen problémám, ennél viszont nem csak nekem, de a Krémmánia szerint másoknak is van ezzel problémája.
Ezt tehát elhasználgatom, de nem valószínű, hogy veszek ilyen terméket más színben.


A 10 grammnyi termék ára 1.600 Ft a MakeUp Plaza-nál. Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek róla?

5 megjegyzés:

  1. Szép szín és valahogy olyan természetesen mutat az ajkaidon. Szívesen megnéznék vele egy teljes sminket is tőled! :)

    VálaszTörlés
  2. nekem egy halványrózsaszín színem volt ebből, de az én számat meg totál szárította, ezért elajándékoztam... az tuti, hogy nem ezek a sleek legjobban sikerült termékei :(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van Rajtad! Kár, hogy amúgy nem a legjobb termék :-(

    VálaszTörlés