2014. március 1., szombat

Moyra Sand Effect körömlakk Nr 851Kissé elmaradtam az új körömlakkjaim bemutatásával (is), így azt gondoltam, hogy a tavasz első napján mi mást is mutathatnék Nektek, mint egy csodaszép igazi tavaszi színt, a Moyra rózsaszín homoklakkját. 
Kicsit túlzás ugyan, hogy új, mert a Moyra a tavalyi év vége környékén dobta piacra ezeket a lakkokat. Sokszor kerestem őket az üzletekben, nem is volt olyan egyszerű beszerezni, olykor el is gondolkodtam, hogy biztosan kell-e egy rózsaszín lakk után járkálnom télvíz idején... Nem is használtam olyan sokszor korábban :)


Amikor a Catrice új homoklakkjairól megjelentek az első promo képek, egyből beugrott, hogy azt a rózsaszín-arany színt én már láttam valahol! Nos, valóban, a két szín eléggé hasonlít egymásra, bár nem teljesen ugyanaz, mert az üvegben a Catrice lakk jóval rózsaszínesebbnek tűnt, míg ebben több az arany szín. Ez viszont nekem már elég volt, nem éreztem úgy, hogy még egy hasonló körömlakkot haza kell hoznom az üzletből (végre!). 
Sőt, ennek a lakknak kedvezőbb az ára is, 590 Ft-ért jutottam hozzá, míg a Catrice lakk ára ennek a duplája körül mozog.Nos, ahogy a képeken is látszik, ez a lakk nem nevezhető "csak" rózsaszínnek, annál jóval több, inkább egy pink gold szín ez, hiszen elég domináns az arany szín jelenléte. A lakk állaga szerintem viszonylag híg, ami nem baj, mert könnyen lehet vele lakkozni. Gyorsan szárad, mire felkentem a mind a tíz körmömre, már folytathattam a lakkozást a második réteggel. A felülete igazán homokos: nagyon durva, érdes felszínt kapunk, amit én "harisnyaveszélyesnek" éreztem,ezért felvittem rá egy réteg színtelen fedőlakkot, de még így sem kaptam sima felületet.
Az egyetlen kellemetlenség a lemosáskor ér, mert szinte könnyebb lenöveszteni ezt a lakkot, mint lemosni, no de tudjuk, hogy ez a homok lakkok nagy átka, nem lep meg különösebben a dolog. 


Nektek megvan ez a lakk? Szeretitek a homok lakkokat?

8 megjegyzés:

 1. Teljesen olyan színe van, mint a Sleek Rose gold pirosítónak :D

  VálaszTörlés
 2. Tetszik ez a szín, pedig se az arany se a rózsaszín nem áll közel hozzám :D

  VálaszTörlés
 3. Bár nem az én színem, de csodaszép!!! És nagyon jól áll rajtad! :)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű ez a lakk! :) Nagyon jól mutat a körmeiden. :)

  VálaszTörlés
 5. Szia! Még a te javaslatodra vettem meg az Essence kis tégelyét,amelyben ilyen kis tüskék vannak,és körömlakklemosó folyadék volt benne,ami már elpárolgott. Kipróbáltam,hogy feltöltöttem Isana k.lakklemosóval félig,s abban mostam le a homoklakkot. Fél perc volt,szuperül működik.Megvan még neked ez a tégely,vagy kidobtad? Szia: Regina

  VálaszTörlés
 6. Szép, szemeztem már vele a boltban :)

  VálaszTörlés