2014. március 18., kedd

Mini bloggertali Pápa 2014. 03. 08.Nemrégiben egy mini bloggertalit szerveztünk, ami rendhagyó volt oly módon, hogy kivételesen nem Veszprémben találkoztunk. Ennek oka, hogy a babaváró Esztinek ne kelljen buszoznia, könnyebb volt nekünk hármunknak elautókáznunk Pápára, egy kis szülés előtti utolsó találkára. Jó volt újra látni mindenkit, Esztit kifejezetten, aki Zalánnak köszönhetően bizony alaposan megnőtt :-)

csoportkép balról jobbra: Réka, én, Klau és Eszti

Egy aranyos kis retro kávézóba ültünk be, ahol ezúttal nemcsak a kenceficékről volt szó: a sok érdekes kiállítás darab adott okot a visszaemlékezésre, ki melyikkel is találkozott anno (fiatal) gyermekkorában :)
Az én kedvencem a kirakatban csücsülő Süsü sárkány volt, de jó volt látni Moncsicsi babát is!
Sőt, a bejáratnál egy szépséges Danuvia motor is "szerepelt" - anno még vezettem is ilyen motort, képzeljétek! :-)
A szokásos kozmetikum és sminkcsere sem maradhatott el. Hihetetlen mennyiségű cuccot halmoztunk fel az asztalra, megdöbbentő, hogy ez mind csupán 4 csajtól származik! Néztek is nagyot a kávézó vendégei :-)
Ezek után nem meglepő, hogy több dolgot hoztam haza, mint amennyit magammal vittem, épphogy elfértek a zsákmányolt kozmetikumok a papírtáskámban. Nem mintha nem lenne elég körömlakkom, ismét sikerült számos új lakkal hazatérnem, így lassan tényleg érik egy lakkstop számomra is. Nagy volt az öröm, amikor megkaparintottam egy Catrice pirosítót, valamint számomra eddig ismeretlen palettákat. Ha valamelyik termékre részletesen is kíváncsiak lennétek, írjátok meg megjegyzésben!


Ti vettetek már részt bloggertalálkozón?

8 megjegyzés:

 1. A very interesting and nice blog.
  Greetings from Portugal

  Paulo Gonçalves
  http://viajaredescobrir.blogspot.com

  VálaszTörlés
 2. De jó lehetett O.O Kár hogy nem tudtunk eddig találkozni, majd remélem egyszer úgy alakul, hogy Pestre tévedsz/tévedtek :)

  VálaszTörlés
 3. Én főleg a szemhéjpúderekre vagyok kíváncsi...:D
  De amúgy nagyon jó a közös kép, és jó dolgokat gyűjtöttetek össze...:)

  VálaszTörlés
 4. Igen én is mindig irigykedve nézem az ilyen posztokat :) Azrail hívott egyszer Pestre és nem is lakom messze, de sajnos nem tudtam menni. Talán majd egyszer :) Olyan hangulatosak ezek a képek.

  VálaszTörlés
 5. Jó lehetett és szuper kis cuccokat szereztél :)

  VálaszTörlés
 6. Jó lehetett nagyon! Szupi a rucid! :)

  VálaszTörlés
 7. Ó, de jó lehetett! Ideje lenne Felétek járnom valamikor, úgy érzem...

  VálaszTörlés