2014. március 30., vasárnap

Márciusi Top 5Mostanában nem voltam túl aktív a blogon: nem volt ihletem, úgy éreztem, hogy nem biztos, hogy az internet világának szüksége van egy újabb tesztre olyan termékekről, amelyet már sokan bemutattak előttem. Előfordul ilyen egy blogger életében :)
Ez persze nem azt jelenti, hogy az érdeklődésem csökkent volna a téma iránt: minden nap olvasgattam a kedvelt blogokat, néztem a Youtube videókat, jegyzeteltem a beszerzendő sminktermékeket :) No és amikor a március havi kedvenceket kellett összegyűjtenem, szinte egy percig sem kellett gondolkodnom. Ismét egy arcápolási, egy testápolási és három sminkterméket hoztam mutatni, őket használtam a legtöbbet márciusban:

Missha Time Revolution The First Treatment Essence
A megrendeléskor még nem igazán tudtam, hogy mikor és hogyan is fogom használni ezt a terméket, egyszerűen csak kíváncsi voltam rá a sok pozitív vélemény miatt. Amikor megérkezett, csak fogtam a kezemben a cuki, kis 30 ml-es "üvegcsét" és olvadoztam :)
Aztán hamar meglett a helye az arcápolási rutinomban: a nevéhez hűen ő az első. A reggeli arctisztítás után adagolok néhány cseppet a tenyerembe, majd felviszem a bőrömre tonikként/első szérumként. Nem sejtettem, hogy egy ilyen kis vízszerű dolog így tudja hidratálni a bőröm! Korábban néha kicsit húzódozott a bőröm a reggeli hidratálás után (a hidegben a PC Ultra-Light fényvédős hidratálója néha kevésnek bizonyult), de amióta ezt használom, erről szó sincs. Így a kezdeti bizonytalanság után úgy érzem, hogy bár nem kevés arcápoló terméket használok, bizony neki is van helye a rutinomban!

Alverde önbarnító testápoló
Hát igen, ide is eljutottam! :-)
Én a "szolik királynője" elkezdtem önbarnító testápolót használni. Ugyan több hónapja lemondtam a szoláriumról és a napozásról, sajnos a bőröm rózsaszínes fehérségével nem tudok megbékélni. Télen nem is zavart annyira, de ahogy megérkezett a tavasz, gondolkodóba estem, hogy mit tegyek. Korábban sosem próbálkoztam még ilyen termékkel, első választásom az Alverde önbarnítós testápolójára esett. Az illata nem túl kellemes, és az én érzésemnek kicsit sárgás a végeredmény, de összességében úgy érzem, hogy jól választottam! Fokozatosan lehet építeni a színt, nem foltos a végeredmény, szerintem jó kis termék ez!

Maybelline Color Tattoo Metal: Barely Branded
Mily meglepő, ismét egy Color Tattoo :-)
Igen, jól látjátok, ez nem a szokásos csomagolás! Nagyon megkedveltem a Maybelline ezen termékeit, olyannyira, hogy igazán szükségét éreztem egy világos alapszín beszerzésének is. Sokat vacilláltam, hogy megéri-e megrendelni külföldről, kifizetve a magasabb ár mellett a szállítási költséget is, de végül Ági rábeszélt, hogy ha annyira szeretném, rendeljem meg - nagyon örülök, hogy megtettem! A világosabb sminkek alá nagyon jó alap, bár ezt önmagában annyira nem szeretem magamon, ez később még változhat. Olyannyira jó vételnek érzem, hogy erősen gondolkodom azon, hogy az új, limitált kollekció, a Dare to go nude Color Tattook közül is rendelek.

Essence Stays No Matter What fekete filces tus
Amennyire hatalmas bukta volt ebben a családban a szemceruza, ez olyannyira vált kedvencemmé. Nem szoktam cicás tusvonalat húzni a munkás hétköznapokon, de egy vékony, fekete vonal a felső szempillák tövében nálam elengedhetetlen: kiemeli, sűríti a szempillákat. Így szinte minden nap használatban van nálam ez a termék, mivel szép, intenzív fekete színe van, ráadásul tartós is!

Essence rúzs: Glow Neon Glow!
Sosem gondoltam volna, hogy a kedvencek között egy rúzst említhetek, mivel épp elégszer hangsúlyoztam, hogy nem vagyok rúzsos, inkább szájfényes. A legutóbbi szortimentváltás idején azonban mégis a kosaramba került a termék, és én magam lepődtem meg a leginkább, hogy milyen sokat használtam! 
Az igazsághoz azonban hozzátartozik az is, hogy szerintem ez nem is igazi rúzs: nagyon finom, visszafogott, rózsaszín fénye van, színe viszont nagyon kevés (neon színű semmiképp). Én mégis büszkén mondhatom el, hogy elkezdtem rúzst használni :)  A természetes, natúr sminkekhez szerintem ennyi bőven elég!


Nálatok mik voltak a kedvencek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése