2014. március 24., hétfő

Ismerjük meg egymást!Először Pipacs, majd Njoystyle Reni pécézett ki erre a feladatra. Bevallom, először nem töltöttem ki, mert úgy éreztem, hogy a 100 kérdés TAG-el sokkal többet árulok el magamról, de mikor Reni is felkért, már nem akartam nemet mondani.

 

A szabályok:
 • Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett
 • Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi
 • Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be Őket a blogodba
 • Értesítsd Őket a kipécézésről hozzászólásban a blogjukon
 
 
Nem volt egyszerű olyan információkat összeszednem, amelyeket eddig még nem említettem (és most is csak remélem, hogy mindegyik újdonság lesz Nektek), de azért megpróbáltam! 
 
1. Nagyon mélyen alszom, viszont simán elbeszélgetek bárkivel álmomban. Korábban kellemetlen helyzetbe is kerültem, amikor az altatásos műtét után a doki kiadta nekem az instrukciókat, mert azt hitte ébren vagyok, aztán pedig kikaptam, mert semmit nem tartottam be, mert semmire nem emlékeztem. Arról nem beszélve, hogy a párom simán ki tud faggatni álmomban :)
 
2. A raktározós típus ellentéte vagyok: szeretem kiszórni a dolgokat, ha úgy érzem, már valószínűleg nem használom. Emiatt persze már előfordult, hogy utólag kiderült, az a dolog bizony kellett volna még, de akkor már késő bánat volt…
 
3. Nálam mindig meghalnak a szobanövények: szegényeket rendszertelenül locsolom, nem nagyon tudok bánni velük. Az igazán kitartóakat pedig a macskák pusztítják: a krókuszokat kibányásszák a földből, a zöld leveleket pedig megrágcsálják. Jelenleg a néhány élő szobanövényem a szekrények tetején leledzik, ahol a puha talpúak nem érik el őket.
 
4. Utálom visszahallani a hangom: élőben egész kellemesnek hallom a fejemben, no de mikrofonból vagy rögzítve visszahallva már teljesen másmilyennek tűnik (őszintén szólva szörnyűnek)
 
5. Régebben egy rendezvényszervező családi vállalkozásban dolgoztam: szervezőként és műsorvezetőként. Eleinte nagyon zavarban voltam a színpadon, de egy-két év után már nagyon jól belejöttem, nem okozott problémát az improvizálás sem a színpadon. Azóta is nevetve gondolok vissza az esetre, amikor orosz vendégeink köszöntését tolmácsoltam a színpadon, miközben nem tudok oroszul :-D
 
6. Szerepeltem már újság címlapján :) No nem kell semmi pikánsra gondolni, csupán a megyei Napló fotós munkatársa kapott le régen a Balaton parton ülve, ami néhány nap múlva bekerült a címlapra egy cikk illusztrációjaként. Igen meglepődtem, amikor jött a telefon reggel, hogy nézzek rá az aznapi újságra!
 
7. Édességgyárban dolgozom, de anno az interjún nem mertem elmondani, hogy nem igazán szeretem a gumicukrot, nehogy emiatt ne vegyenek fel. Persze azóta rájöttem, hogy gyártanak itt más finomságot is a macikon kívül, de szerencsére számomra nem olyan nagy a kísértés (nagy bajban lennék, ha elkezdenénk csokis termékeket is gyártani :D
 
 
 
Mivel úgy látom, hogy már az egész blogvilágon végigsöpört ez a TAG, ezért nem adom tovább. Ha valaki lemaradt, töltse ki bátran! Ha nincs blogod, de szívesen megosztanál velem magadról néhány szösszenetet, tedd meg megjegyzésben! :-)

5 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen, hogy kitöltötted, jókat virultam az olvasása közben...puha talpúak...mint valami külön növénypusztító faj :)))))))))))
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 2. De jó, tetszettek ezek a kis random infók, aranyosak! :)

  VálaszTörlés
 3. Tök jó dolgokat válogattál össze! Irigyellek, amiért nem szereted a gumicukrot - én sajnos nagyon imádom a hízlaló kis finomságokat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne irigyelj, cserébe imádom a csokit :-)

   Törlés
 4. Na, a hangommal én is így vagyok, sőt, volt olyan, hogy állítólag tök jót beszélgettem valakivel éjjel, de én azóta sem emlékszem semmire, szóval úgy látszik, még a beszélgetős dolog is közös bennünk :-D

  VálaszTörlés