2014. február 10., hétfő

Kifutó Catrice termékek színmintáiEgy bejegyzésbe sűrítve hozom a leárazásokon megvásárolt Catrice termékek színmintáit. Nem akarom már tovább húzni, hisz szinte már most is késő van. Viszont hátha valaki mégis úgy dönt a képek alapján, hogy beszerzi még valamelyiket.

Absolute Eye Colour Quattro: Before or After Eight?
Korábban nem volt még Catrice quattro szemhéjpúderem. Egy-két monot beszereztem ugyan, de inkább a nagyobb palettákra koncentráltam, mert összességében azokat gazdaságosabbnak találtam. Most az akció kezdetén azonban úgy döntöttem, hazaviszek egyet a kifutó akciós termékek közül. A választásom – nem meglepő módon – a barna színeket tartalmazó palettára esett, amelyben egy kékes-zöld szín található, ami az a szín, amit néha-néha szívesen felkenek a szememre.
Nem emlékszem, hogy nem volt az üzletben teszter, vagy csak én nem néztem meg a színeket, de itthon kellemesen meglepődtem, hogy igen szép, pigmentált színeket tartalmaz a paletta:


Szaténfényű, nem túl csillámos színek, én pont ezeket szeretem! Nagyon tetszenek a színek, viszont egy matt barna satírozó színt azért hiányolok a színek közül.


Multi Colour Blush: Iced Caramel Macchiato 
Mostanában igen belehúztam a pirosítók „gyűjtésébe”. Decemberben vásároltam egy pirosítót a Catrice-től, majd amikor megláttam ezt a többszínű pirosítót is a kifutó termékek között, bizony azonnal eldöntöttem, hogy ez is kell. Már szinte én is mosolyogtam magamon, hogy mennyit harcoltam az állványnál, hogy ki tudjam bányászni hátulról a beragadt utolsó példányt (komolyan, ez már nem az első eset, hogy úgy kell kiügyeskedni hátulról a nekem tetsző terméket)

színek külön-külön, utolsó összekeverve

A színek ugyan szépek, de én kicsit csalódtam, ugyanis barna színekre számítottam, a bőrömön viszont rózsaszínnek látom őket. Természetesen azért nem kerül a nem kívánatos termékek kosarába, mert kellemes, hétköznapi pirosítónak tűnik. 


Absolute Eye Colour: C'mon Chameleon!
A C’mon Chameleon monot már régóta nézegettem az állványon: levettem-visszatettem számos alkalommal. Tetszett ugyan ez a duokróm színvilág, azonban nem voltam biztos benne, hogy túl gyakran használnám. Amikor kiderült, hogy ez a termék is lekerül a polcokról, azonnal döntöttem, hogy ez egy jel lehet, hogy amint tudom, beszerezzem. Szerencsém volt, sikerrel jártam és csak gyönyörködtem, amikor felkentem! Bár hétköznapokon nem hordok ilyen színt, de igenis kell egy ilyen a fiókba későbbre :-)

itt látszik kicsit a zöldes-barnás fény


Prime and Fine highlighting powder: Fairy Dust
Ha csak egyet tarthatnék meg a négy termék közül, gondolkodás nélkül őt választanám!
Számomra ő a tökéletes highlighter! Visszafogott, szépséges aranyos fény, semmi felesleges csillám és csillogás. Emlékszem az első highlighterem egy csillámos Essence volt, amiben nagyon csalódtam. Gondoltam, ha ilyen egy highlighter, akkor nekem semmi szükségem ilyesmire, nem is szoktam használni. Ezzel a termékkel viszont más a helyzet, teljesen beleszerettem. Hétköznapokra szerintem tökéletes, ennél többre nincs szüksége az ember lányának a munkahelyre.
Ha még találtok az üzletekben, szerintem erre mindenképpen érdemes lecsapni!
Ti mit vásároltatok a leárazásokon? Megvettétek valamelyiket a fentiek közül?

7 megjegyzés:

 1. A Catrice C'mon Chameleon-nal én is így jártam :D Annyit pakolgattam azelőtt be a kosárba, ki a kosárból. Ez a kivonulás egy jel volt, hogy meg kell vennem :D Természetesen nem bántam meg, imádom :)

  VálaszTörlés
 2. A highlightert nagyon szerettem volna, de persze már nem volt belőle. :D
  A négyes szemhéjpúdernek szépek a színei, bár az egyik bronzos helyett tehettek volna bele egy matt bőrszínt highlightnak, úgy teljes sminket lehetne vele csinálni. De így ugye kell mellé még egy mono-t is venni. XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A highlighterből én is az utolsót hoztam el és később sem láttam már sehol. A négyessel kapcsolatban teljes mértékben igazad van! :-)

   Törlés
 3. Hmm lehet megnézem magamnak ezt a highlightert :)

  VálaszTörlés
 4. Én három terméket vettem meg, pont ezeket, kivéve a quattro-t. Mindhárommal elégedett vagyok, a mono-t szeretem a Color Tattoo On and On bronze fölé tenni. A highlighter is szép, pont ahogy írtad, munkába ennyi éppen elég. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jó ötlet, ki fogom próbálni a CT felett! :-)

   Törlés