2014. február 28., péntek

100 kérdés TAG: 31 - 40Folytatom a 100 kérdés megválaszolását, jöjjön a negyedik 10 kérdés. 
31. Melyik álmod vált valóra?
Az álmaim folyamatosan változnak: több dolgot elértem már, amit szerettem volna. Bár én ezeket inkább céloknak hívom, így sokkal elérhetőbbé válnak. Van egy szerető ember mellettem, elvégeztem azokat az iskolákat, képzéseket, amelyeket célul tűztem régebben. A munkám és a fizetésem is olyan, amit régebben célul tűztem magam elé, bár természetesen a léc folyamatosan megy felfelé :-)

32. Milyen zenei műfajt szeretsz, és miért?
Igen vegyes az ízlésem zenei téren. Nálam tökéletesen megfér egymás mellett a musical a rock, a pop és underground zenék is. Az a lényeg, hogy megfogjon valami benne, ha belemászott a fülembe, akkor nyert ügye van.

33. Mi a márkás dolgokról a véleményed? Te is vásárló vagy, vagy beéred az olcsó dolgokkal?
Korábban inkább a mennyiséget tartottam szem előtt és a minőséget kevésbé. Ma már, ahogy szaporodnak a dolgaim, inkább a jó minőségű termékekre koncentrálok. Nem mondanám magam márkaőrültnek, nem is igazán szoktam figyelni rájuk: az a lényeg, hogy az adott termék jó minőségű, de megfizethető legyen (nem kell olcsónak lennie, de nem adok 60 ezer forintot egy cipőért, akármennyire jó minőségű is)

34. Pesszimista vagy optimista vagy?
Optimista! Hiszek abban, hogy egy ember mindennapjait meghatározza az, hogy hogyan áll a dolgokhoz, ezért folyamatosan alkalmazom a pozitív hozzáállást. 
Az emberek tekintetében talán kissé már naivságba hajló az optimizmusom, de én tényleg mindenkiről a legjobbat feltételezem először. No persze ha valami elromlik, akkor egyből előkerül a skorpió mivoltom és soha nem felejtek. 

35. Mi a legnagyobb félelmed? Fejtsd ki!
Mint sokan másoknak, nekem is a legnagyobb félelmem, hogy elveszítem a szeretteimet. Nem tudom elképzelni, hogy nélkülük kelljen élnem. 

36. Jelentkeznél valóság showba? Miért?
Eszem ágában sincs! Egyrészt nem tenném ki nyilvánosság elé az életem semmi pénzért, másrészt pedig hallva a híreket a mai valóság showkról, azt hiszem nem az a fajta ember vagyok, akikre a botrányokra éhes közönség kíváncsi lenne. 

37. Említs 5 embert aki fontos számodra, és mond el miért?
Korábban volt már ilyen kérdés, de akkor a legfontosabb 3 embert kellett megnevezni, akik a párom, a testvérem és az édesanyám. Ha pedig folytatom a számomra fontos emberek számbavételét, hirtelen gyorsan megszaporodik a szám, hiszen vannak még számomra fontos emberek a családomban is, valamint a barátaink is nagyon fontosak számomra, közöttük pedig nem szeretnék semmiféle rangsort felállítani.

38. Tél vagy nyár?
A nyarat ugyan jobban szeretem, de a téllel sincs semmi bajom. Szerintem az a lényeg, hogy meglegyen a természetes körforgás és lássuk minden évszak szépségét, így érezhetjük, hogy mindegyikre szükség van, hogy értékelhessük.

39. Vallásos vagy?
Római katolikus neveltetést kaptam, a családom életében ma is nagyon fontos szerepet kap a vallás. Én azonban ma már nem tudok mindennel azonosulni, amit az egyház tanít. 

40. Egyenes vagy göndör haj?
Csak a saját hajamról tudok beszélni, ezt pedig már sokat hangoztattam a blogon: szögegyenes hajam van, így nem meglepő módon mindig is hullámos vagy göndör haj után vágyakoztam.Nektek mik lennének a válaszaitok?

2 megjegyzés: