2014. január 21., kedd

Manikűr a ruháhozVagyok olyan elvetemült, hogy heti néhány alkalommal a ruházatomhoz igazítom a manikűröm. A kollégáim között van olyan, aki minden nap leellenőrzi, mit alkottam aznapra. A mai lakkozás pedig igazán sikert aratott, ezért megkértem az Emberem, hogy fotózza le, hogy Nektek is meg tudjam mutatni.
A képen látható ruhadarab a szoknyám. Többször lakkoztam már sálhoz, felsőhöz igazodva, és múlt héten, amikor rajtam volt ez a szoknya, eszembe jutott, hogy milyen jópofa lenne egy fekete alapon piros-fehér pettyes manikűr. Így meg is alkottam tegnap ezt a manit és mint említettem, hatalmas sikert arattam vele. Nagyon vicces, jópofa kis lakkozás lett: alap egy réteg fekete lakk, majd erre került a piros és fehér lakk pontozóval. Kicsit sajnálom is, hogy ma le "kell" mosnom :-)

Ti szoktatok ruhához igazítani manikűrt?

16 megjegyzés:

 1. nagyon csini :) imádom a pöttyös körmöket. Megvallva őszintén a hétköznapokon ritkán figyelek arra, hogy a ruhámhoz igazítsam a manit, de ha valami esemény van, ahova puccparádéba vágom magam, akkor mindig szem előtt tartom, hogy minden passzoljon egymással, tehát a körömlakk is :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó, szeretem az összhangot az öltözködés-kiegészítőknél :)
  Nálam volt már olyan is, hogy lakkhoz öltöztem, ez egy sötétkék pulcsit jelent :D

  VálaszTörlés
 3. Ez nagyon csini lett. :) Ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik :-) Tényleg elvetemült vagy, bár nálam is megvan ez, csak visszafelé: mindig az adott manihoz igazítom a ruháimat :-)

  VálaszTörlés
 5. Ez fantasztikus! Én is szoktam, de az én ruhatáram sokkal unalmasabb , nem tartalmaz ilyen édi pöttyös darabot például :)))

  VálaszTörlés
 6. Szuper a kivitelezés, abszolút élethű - akarom mondani szoknyahű :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 7. Hát ez frenetikusan jó lett! :D Néha én is szoktam ruhához lakkozni, de csak ha alkalom van, vagy csak 1 nap passzol a ruhához a körmöm, mert nyilván másnap ugyanazt nem veszem fel. :) Egyszer én is pont egy pöttyös rucihoz lakkoztam a körmöm, és nekem is nagy sikerem volt vele a szülinapi buliban. :)

  VálaszTörlés
 8. This nails look cute:)

  I am running an international GIVEAWAY on my blog, you can win Clarins, Cliniwue, No7 and more. It's easy to enter, click here to find out more:

  http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

  xoxo,
  Olivia

  VálaszTörlés
 9. Cuki :)
  Díjat kaptál itt : http://mazsolavilag.blogspot.com/2014/01/dijat-kaptam-3.html

  VálaszTörlés
 10. Nagyon jó imádom a pöttyös dolgokat:-)

  VálaszTörlés